Afstudeerstage ‘marktanalyse en -plan voor binnenstedelijke gebiedsontwikkeling’

Arcadis zoekt voor haar sectorteam Gemeenten een afstudeerder die marktonderzoek doet naar binnenstedelijke gebiedsontwikkeling en dat kan vertalen in een marktplan. Je standplaats zal Amersfoort of Den Bosch zijn.

Het sectorteam Gemeenten is binnen Arcadis Nederland verantwoordelijk voor het optimaal bedienen van onze klanten in de gemeentelijke markt. We verbinden actuele sector- en marktkennis met inhoudelijke ervaring en duurzame klantrelaties, zodat onze klanten en wij samen succesvol kunnen bouwen aan vitale, verbonden en veerkrachtige steden. We bieden Nederlandse gemeenten diensten aan op beleidsniveau, planvorming, ontwerp, contracting en bij beheer en onderhoud (assetmanagement).

Ben je geïnteresseerd in deze vacature neem dan contact op met de onderstaande persoon of klik op de link voor een uitgebreider overzicht van de vacature.

Contactpersoon : Raïsha Oprinsen
Contactgegevens : Raischa.oprinsen@arcadis.com
Link : http://vacatures.werkenbijarcadis.nl/stage-en-afstudeer-vacatures/details/afstudeerstage-marktanalyse-en-plan-voor-binnenstedelijke-gebiedsontwikkeling/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *