Junior technisch BIM adviseurs

In de veranderde markt van Arcadis voer je taken uit binnen projecten met betrekking tot informatievoorziening rondom Building Information Modeling (BIM) en SE. Je onderhoudt contacten met interne en externe opdrachtgevers en bent verantwoordelijk voor het inrichten, configureren en installeren van de database en de software bij opdrachtgevers. Daarnaast werk je mee aan het opzetten van de informatievoorziening in grote infrastructurele projecten. Wegens toename in projecten is Arcadis op zoek naar twee junior (technisch) BIM adviseurs.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature neem dan contact op met de onderstaande persoon of klik op de link voor een uitgebreider overzicht van de vacature.

Contactpersoon : Marieke van Herwerden
Contactgegevens : Marieke.vanherwerden@arcadis.com
Link : http://vacatures.werkenbijarcadis.nl/vacatures/details/junior-technisch-bim-adviseurs/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *