Ontwerper dynamische systemen (maritiem/waterbouw)

Arcadis is trots op het feit dat ze steeds meer vragen van klanten krijgen en haar projecten toenemen. Ook als het gaat om maritieme en waterbouwkundige constructies. Per direct zoeken ze daarom binnen de adviesgroep Havens en Waterbouw een junior / medior collega die aan de slag gaat met het ontwerpen van dynamische systemen. Je standplaats is Zwolle, ook zal je regelmatig in Amersfoort zijn en incidenteel in Rotterdam.

Als ontwerper geef je inhoudelijk advies binnen de maritieme en waterbouwprojecten. Denk daarbij aan projecten zoals mooringstudies voor schepen met behulp van SHIP Moorings, down-time analyses; ontwerp van sluisdeuren en beweegbare bruggen.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature neem dan contact op met de onderstaande persoon of klik op de link voor een uitgebreider overzicht van de vacature.

Contactpersoon : Silke Wekema
Contactgegevens : Silke.wekema@arcadis.com
Link : http://vacatures.werkenbijarcadis.nl/vacatures/details/ontwerper-dynamische-systemen-maritiemwaterbouw/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *