Werkvoorbereider HoutIndustrie Amersfoort

Is het jouw passie om met houten kozijnen in bijzondere projecten het allermooiste en beste resultaat te bereiken? Ben je technisch zeer goed onderlegd en lijkt de vertaling van kozijntekening naar aansturing van CNC-machines jou dé stap naar een veelbelovende carrière? Kun je goed samenwerken en wil je projectmatig werken? Dan ben jij het aanstormend talent dat wij zoeken!

Houtindustrie Amersfoort heeft een vacature voor een

 

Werkvoorbereider

 

Wat ga je doen als Werkvoorbereider?

Of het nu gaat om het uitwerken van een innovatief ontwerp voor een renovatieproject of het vertalen van de klantvraag naar een (standaard) detail, in deze brede functie draait alles om hout, techniek, tekenen en programmeren.

 

Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding vanaf opdracht tot overdracht aan onze fabriek. Je werkt daarbij nauw samen met opdrachtgevers, leveranciers en collega’s.

 

Wij vragen

HBO niveau (bijv. Bouwkunde); Je bent zelfstandig, zeer accuraat en proactief ingesteld; Je kunt goed omgaan met werkdruk; Interesse in renovatie, 0-op-de-meter, CNC-besturing;

 

Houtindustrie Amersfoort biedt

Een uitdagende functie waarin je opgeleid wordt door mannen met stuk voor stuk een passie voor hout en de producten die wij maken. Beloning gaat volgens de cao Timmerindustrie welke o.a. 32 vrije dagen biedt en een werkweek van 37,5 uur heeft. Natuurlijk dien je je te bekwamen in Matrix-Kozijn, hiervoor hebben wij een opleidingsbudget.

 

Solliciteren op de functie van Werkvoorbereider

Ben jij toe aan deze uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina ter attentie van Heleen van Engelen.

 

Kijk uit voor meer informatie op onze website www.houtindustrie-amersfoort.nl

 

Ook schoolverlaters nodigen wij van harte uit om te reageren!

 

 

Al ruim 100 jaar timmert Houtindustrie Amersfoort aan de gevel met maatwerk kwaliteitsproducten: houten kozijnen en allerlei varianten van deuren, ramen en (schuif)puien. Dat doen we met 20 medewerkers. Onze klantenkring bestaat uit architectenbureaus, aannemers, vastgoedbeheerders, woningcorporaties en particulieren. Onze projecten variëren van het vervangen van de ramen van een particuliere woning tot het leveren van alle kozijnen, ramen, puien en (binnen)deuren voor onder architectuur gebouwde nieuwbouwprojecten. In de grote steden zijn wij betrokken bij (middel)grote renovatieprojecten en projecten voor bijvoorbeeld geluidsanering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *