Bouwkundig Engineer

In deze functie wordt je volledig in staat gesteld je te ontwikkelen tot allround bouwkundig engineer.

Je maakt onderdeel uit van teams die zorg dragen voor de bouwtechnische uitwerking van onze steeds weer unieke projecten. Nadruk van je werk ligt op research en het genereren van doordachte oplossingen. Samen met collega’s, adviseurs en bouwers zorg je ervoor dat de projecten perfect zijn voorbereid, afgestemd met alle partners en vloeiend door de realisatiefase heen komen. 3d-engineering in BIM wordt je tweede natuur.

 

Je werkt aan projecten met weinig repetitie. Je werkt van uit de expertise en daarom dus dicht op het project. Je bent in contact met installateurs en constructeurs omdat jij de gene bent die het hele project aanstuurt en hier ook verantwoordelijk voor bent. Functie bestaat voor 50% uit tekenen en voor 50% uit coördineren, daarom is communicatie hierin erg belangrijk. Ook denk je veel na over het gebouw zelf en hoe bepaalde oplossingen beter of meer duurzamer kunnen.

 

Je komt te werken in een creatieve en innovatieve omgeving met een jong en ambitieus team. Een plaats waar je ervaring kunt opdoen met de engineering van maatwerk gebouwen en een complexe integratie van constructies en installaties. Daarnaast zijn er volop doorgroeimogelijkheden, je kunt een persoonlijk leertraject opstellen waarbij je ondersteuning krijgt van een ervaren engineer.

 

Verder vragen wij het volgende:

  • Afgeronde HBO opleiding Bouwkunde
  • Nauwkeurig
  • Pro actief
  • Communicatief
  • Leergierig

 

Wat wij bieden:

  • Een baan met ambitieuze projecten door heel Europa
  • Diverse doorgroeimogelijkheden
  • Marktconform salaris

Contactpersoon: F. Bergsma
Contactgegevens: f.bergsma@continu.nl
Link: www.continu.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *