Junior ontwikkelaar

Ben jij op zoek naar een baan waarin je kunt opwerken binnen de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten? Een baan waarin ad hoc schakelen aan de orde van de dag is én je constant werkt aan diverse projecten? Dan ben jij de perfecte persoon voor onderstaande vacature!

Functieomschrijving

Als startende ontwikkelaar ga jij de kneepjes van het vak leren. Dit houdt in  dat je een onmisbare kracht wordt binnen de organisatie. Samen met je leidinggevende(n) word je verantwoordelijk voor diverse nieuwbouwprojecten. Vanaf de allereerste fase van het bouwproces ben je betrokken. Om alles in goede banen te leiden is intern en extern overleg aan de orde van de dag.

Er wordt gerekend op je eigen planning, flexibiliteit en verantwoordelijkheid. Daarom bepaal jij zelf op welke manier je je dag indeelt. Natuurlijk wordt je hier in eerste instantie in begeleid. Taken die tot je dag gaan behoren zijn het ondersteunen van de manager bij de projecten, financiële rapportages schrijven en vergaderingen bijwonen. Bovendien zijn er vaak onverwachte, ad hoc taken waar jij op inspringt. Één ding is zeker: Een dag als junior ontwikkelaar verveelt nooit!

 

Functie-eisen

  • Een HBO diploma richting bouwkunde of bouwtechnische bedrijfskunde
  • 1 tot 2 jaar werkervaring is een pré, maar geen must
  • Communicatief en commercieel sterk
  • Je kunt goed organiseren en plannen
  • Je kunt prioriteiten stellen
  • Je werkt proactief en denkt graag mee
  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team efficiënt functioneren
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Voorwaarden

Onze opdrachtgever biedt naast een marktconform salaris ook prima secundaire voorwaarden. Dit is een functie voor starters op de arbeidsmarkt zonder, of met enige ervaring. Daarom wordt er veel tijd en moeite gestoken in je professionele ontwikkeling. Doel is zelfstandig te kunnen functioneren, zodat je op termijn gebruik kunt maken van de doorgroeimogelijkheden binnen deze dynamische organisatie.

 

Bedrijf

Onze opdrachtgever is een ontwikkelende aannemer met projecten voornamelijk in het midden van het land. Het is een familiebedrijf dat al tientallen jaren succesvol projecten ontwikkelt én uitvoert. Een nuchtere instelling, hard werken en ondernemerschap staan centraal. Het  team bestaat uit een mix van junioren die bezig zijn de diverse aspecten van het vak eigen te maken en mensen met jarenlange ervaring binnen de bouwsector. Je bent hier op je plek wanneer je houdt van een informele sfeer waarin hard werken centraal staat, maar er ook ruimte is voor een vrijdagmiddagborrel en gezelligheid.

Contactpersoon: Hilde Ploeger
Contactgegevens: h.ploeger@continu.nl
Link: www.continu.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *