Junior werkvoorbereider

Wil jij de spin in ’t web zijn en projecten meemaken van a tot z? Ben jij goed in plannen en organiseren en lijkt het je leuk om veel contact te hebben met verschillende partijen? Dan ben jij de aankomende werkvoorbereider die ik zoek!

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van het team is onze opdrachtgever op zoek naar een junior werkvoorbereider. In deze functie ben je na je inwerkperiode in staat werktekeningen van onderaannemers en toeleveranciers te controleren, toetsen en aan te passen. Daarnaast is het voor jou geen uitdaging om de meest effectieve en efficiënte werkmethode te bepalen en uit te werken.
Je bent verder bezig met diverse projecten voor vaste- en nieuwe klanten. Dit houdt concreet in dat je een aanvraag ontvangt en deze vertaalt naar een offerte op maat. Nadat je de opdracht hebt gekregen, draag je zorg voor een optimale voorbereiding. Dit alles natuurlijk in samenwerking met je collega werkvoorbereiders. Vervolgens hou je een oogje in het zeil gedurende de uitvoering van een project waarbij je bijvoorbeeld ook leert hoe je de voortgang correct bewaakt, meer- en minderwerk kunt berekenen en hoe je moet onderhandelen. In deze functie word je volledig opgeleid tot volledig zelfstandig werkvoorbereider.

 

Functie-eisen

  • HTS Bouwkunde of vergelijkbare opleiding
  • Enige ervaring als werkvoorbereider is een pré
  • Organisatorisch talent
  • Gestructureerd en overzichtelijk werken
  • Stressbestendig
  • Commercieel en technisch inzicht
  • Kennis / ervaring met BIM is een pré

 

Voorwaarden

Het voordeel van werken bij een goedlopende organisatie is dat er genoeg ruimte is om mensen naar behoren te belonen. Bij deze organisatie wordt namelijk ook gestreefd naar persoonlijke en professionele ontwikkeling van het personeel. Dit uit zich in persoonlijke begeleiding en een op maat gemaakt inwerktraject. Voor medewerkers die hun ambitie uitspreken, worden doorgroeimogelijkheden gecreëerd. Dit bedrijf begrijpt dat het uiteindelijk de mensen zijn die zorgen voor succes en doet er dan ook alles aan om hen tevreden te stellen. Dit geldt ook voor het salaris en secundaire voorwaarden als bijvoorbeeld vakantiedagen en het ter beschikking stellen van vervoer.

 

Info over het bedrijf

Je gaat werken bij een van de leukste aannemers in het midden van het land. Het gaat om een middelgroot bedrijf dat zich kenmerkt door interessante projecten binnen zowel nieuwbouw als renovatie en onderhoud. Het bijzondere aan deze opdrachtgever is de combinatie van grote prestaties en groei, met behoud van een informele, gezellige sfeer onder collega’s. Er is nauwelijks sprake van hiërarchische verhoudingen. Samenwerken staat voorop, want je hebt iedereen nodig om als organisatie steeds beter te presteren. Van medewerkers wordt eigen verantwoordelijkheid verwacht, want je krijgt de vrijheid om zelfstandig te werken. Daarbij zijn je collega’s altijd in de buurt om te helpen wanneer dat nodig is.

Je collega’s zijn een mix van ervaren mensen die de nodige dienstjaren erop hebben zitten en starters die bezig zijn het vak zich eigen te maken. Het bedrijf heeft een extreem laag verloop.

Contactpersoon: Hilde Ploeger
Contactgegevens: h.ploeger@continu.nl
Link: www.continu.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *