Junior Werkvoorbereider

In de functie van werkvoorbereider kabels & leidingen ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van diverse projecten op het gebied van de sanering en aanleg van elektra netwerken. Ook kan het voorkomen dat je je bezig gaat houden met de werkvoorbereiding van gas- en water gerelateerde projecten. Buiten voorgenoemde taken verwachten zij een pro actieve instelling, wat in houdt dat je gevraagd en ongevraagd taken naar je toetrekt en flexibel kan zijn bij piekdrukte. Een no nonsense mentaliteit is hierbij een vereiste. Niet geheel onbelangrijk is dat dit bedrijf staat voor hun mensen en veel activiteiten samen doen. Denken aan de vrijdag middag borrel en 1 x in het half jaar een uitje.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature neem dan contact op met de onderstaande persoon of klik op de link voor een uitgebreider overzicht van de vacature.

Contactpersoon: Yasha van Kattenbroek
Contactgegevens: 06-20706311
Link: www.continu.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *