Projectadviseur Wegbouwkunde

Als Projectadviseur richt je je op alle voorkomende activiteiten binnen de afdeling met de focus op tenders en het samen aannemen en uitvoeren van projecten.

Als adviseur voer je zelfstandig activiteiten uit zoals het verzamelen van relevante projectinformatie incl. het aansturen van metingen en beproevingen en het doornemen van contractstukken en vertalen naar de winnende aanpak. Je voert metingen uit zoals visuele inspecties, valgewichtdeflectiemetingen, radarmetingen of remvertragingsproeven. Verder maak je berekeningen en alternatieven incl. het afstemmen met de Uitvoering en raakvlakken van andere disciplines. Je ondersteunt kwaliteit, planning en budget van de activiteiten. Voor deze grote aannemer is het zeer zeker belangrijk dat je ambities hebt om door te groeien!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature neem dan contact op met de onderstaande persoon of klik op de link voor een uitgebreider overzicht van de vacature.

Contactpersoon: Yasha van Kattenbroek
Contactgegevens: Y.v.kattenbroek@continu.nl
Link: www.continu.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *