Junior adviseur beheer en onderhoud

Functieomschrijving

Voor mijn team Beheer & Onderhoud in De Bilt en Groningen zoek ik een enthousiaste Junior Adviseur Beheer & Onderhoud, die het leuk vindt om in een hecht team samen te werken met collega’s. Het is een veelzijdig team, dat zich bezighoudt met alle onderdelen waar goed technisch gebouwbeheer toe behoort. Heb je de vacaturetekst gelezen en twijfel je, weet dan dat je het niet allemaal zelf hoeft te doen, maar dat vele teamcollega’s er zijn om het werk gezamenlijk op te pakken.
Ik zie in ieder geval je sollicitatie met belangstelling tegemoet.

Jan Bosman – Teammanager Vastgoed

Sweco is op zoek naar een Junior Adviseur ter uitbreiding van het team Beheer en Onderhoudsmanagement!  Dit team houdt zich bezig met het technisch beheer van gebouwen en maakt onderdeel uit van de afdeling Vastgoed.  In totaal bestaat het team Beheer en Onderhoudsmanagement uit 25 professionals, die zijn verdeeld over de vestigingen De Bilt en Groningen.

Als Junior Adviseur Beheer en Onderhoud houd je je bezig met de inspectie van gebouwen op het gebied van onderhoud, wet- en regelgeving, huisvesting (functionaliteit), veiligheid en duurzaamheid. In deze functie ligt de focus bij het gehele beheer- en onderhoudsproces, van inspectie tot het maken van rapportages. Daarnaast adviseer je onze klanten hoe ze optimaal met hun vastgoed om kunnen gaan.
Het betreft een diverse functie waarbij je werkt aan projecten voor opdrachtgevers uit het hele land. Tot onze opdrachtgevers behoren onder andere gemeenten, provincies, veiligheidsregio’s, rail, vastgoedbeheerders en zorg- en onderwijsinstellingen. Ook bestaat de mogelijkheid voor het (wereldwijd) uitvoeren van inspecties bij ambassadegebouwen.

Ben jij net afgestudeerd en wil jij dé expert worden op het gebied van Beheer en Onderhoud van gebouwen? Dan is dit jouw kans om te reageren!

Wij zoeken

  • Je  hebt een afgeronde hbo-opleiding zoals Bouwkunde of Installatietechniek
  • Je bent communicatief vaardig, ondernemend en klantgericht
  • Je werkt graag in teamverband en bent flexibel ingesteld
  • Je hebt affiniteit met diverse softwareprogramma’s of bent bereid te leren om met deze programma’s te werken
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Wij bieden

Hoe verenig jij flexibel, multifunctioneel en duurzaam bouwen in 2035?

Bij Sweco werk je mee aan de uitdagingen van onze klanten. Samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen we de samenlevingen en steden van de toekomst. Je krijgt bij ons de kans om mee te werken aan de meest uitdagende internationale, nationale en regionale projecten. Voortdurende ontwikkeling en als de beste begrijpen wat onze klanten nodig hebben blijft de basis van ons succes. Voortdurende professionele ontwikkeling is daarom een vereiste binnen Sweco. Wij zorgen er elke dag voor dat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen. Ons bedrijf bestaat uit nieuwsgierige collega’s die resultaten willen zien, een toegevoegde waarde willen zijn voor klanten en gedreven zijn om echt het verschil te maken. Werken bij Sweco doe je dan ook samen. Samen met klanten, samen met collega’s. Je bent onderdeel van een dynamisch team waarin iedereen meetelt en we betrokken en benaderbaar zijn. Zo is het prettig werken bij én met Sweco.

Als starter bij Sweco neem je deel aan ons juniorentraject: het Sweco Persoonlijk Succesprogramma. In dit programma train je persoonlijke vaardigheden, breid je Sweco kennis uit én krijg je de kans om te netwerken.

 

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door middel van de button op deze pagina.Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Jan Bosman, Teammanager Beheer- en Onderhoudsmanagement, +31 6 50 52 31 64 of via jan.bosman@sweco.nl.Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Fabienne Jansen, Campus Recruiter, telefoon +31 6 23 21 83 75 of via fabienne.jansen@sweco.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *