Junior adviseur water zuidoost

Functieomschrijving

Zonder water geen leven. Het goed omgaan met wateroverlast en droogte speelt dan ook een belangrijke rol in ons land. Daarnaast dient water van goede kwaliteit te zijn.  Sweco levert oplossingen om ons land nu en in de toekomst te beschermen tegen hoog water, tegen droogte en om de zoetwatervoorziening op peil te houden. De Stad van de toekomst is het belangrijkste thema waar Sweco de komende jaren op inzet.

De afdeling Water werkt aan projecten in binnen- en buitenland en bestaat uit vier teams, verspreid over Nederland. De markt groeit, en om ons hier goed op voor te bereiden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Junior Adviseur Water.
Heb jij het vakmanschap die daarvoor nodig is? Toon jij initiatief,  overtuigingskracht en ben je ondernemend richting klanten? Reageer dan snel. Ik maak graag kennis met je. ‘

Ron Buitelaar
Teammanager Water Zuidoost

Als junior adviseur water ondersteun je adviseurs bij het uitvoeren van modelberekeningen, opstellen van ontwerpen,  gis-analyses en het analyseren en rapporteren van resultaten. Tegelijkertijd ben je zichtbaar in de markt, gaat mee met klantbezoeken en onderhoud jouw netwerk van (potentiële) opdrachtgevers.
Jij bent voornamelijk werkzaam in de regio zuidoost Nederland en werkt vanuit de kantoren Arnhem en Eindhoven.

Voorbeelden van projecten zijn de herijking van waterwingebieden in Limburg en de effectenstudie Bethanië Mierlo (warmte-koude opslag). Onze klanten staan voor grote uitdagingen: veiligheid, gezondheid, duurzaamheid en efficiency zijn voor hen belangrijke en ook maatschappelijk relevante thema’s. Klanten vragen daarom niet zomaar om oplossingen, maar verwachten terecht dat we samen met hen vooruit kijken naar de toekomst.

Heb jij de ervaring en het vakmanschap die daarvoor nodig zijn? Toon jij initiatief en overtuigingskracht en ben je ondernemend richting klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken

  • Je hebt hbo of wo- werk- en denkniveau. Je hebt een opleiding gedaan richting bijvoorbeeld Civiele Techniek, (Geo-)Hydrologie of Watermanagement
  • Je hebt 0 tot 2 jaar werkervaring
  • Je bent ondernemend, houdt niet graag je hand op, maar bent voortdurend op zoek naar kansen
  • Je bent ambitieus en bereid flink te investeren in je toekomst, waarbij je het leuk vindt om zowel inhoudelijk als procesmatig bezig te zijn
  • Je weet jezelf en onze adviezen en ideeën op een overtuigende manier te presenteren
  • Je bent communicatief vaardig en klantgericht

Wij bieden

Hoe schakel jij tussen klimaatverandering en waterveiligheid in 2045?

Bij Sweco werk je mee aan de uitdagingen van onze klanten. Samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen we de samenlevingen en steden van de toekomst. Je krijgt bij ons de kans om mee te werken aan de meest uitdagende internationale, nationale en regionale projecten. Voortdurende ontwikkeling en als de beste begrijpen wat onze klanten nodig hebben blijft de basis van ons succes. Voortdurende professionele ontwikkeling is daarom een vereiste binnen Sweco. Wij zorgen er elke dag voor dat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen. Ons bedrijf bestaat uit nieuwsgierige collega’s die resultaten willen zien, een toegevoegde waarde willen zijn voor klanten en gedreven zijn om echt het verschil te maken. Werken bij Sweco doe je dan ook samen. Samen met klanten, samen met collega’s. Je bent onderdeel van een dynamisch team waarin iedereen meetelt en we betrokken en benaderbaar zijn. Zo is het prettig werken bij én met Sweco.

Als starter bij Sweco neem je deel aan ons juniorentraject: het Sweco Persoonlijk Succesprogramma. In dit programma train je persoonlijke vaardigheden, breid je Sweco kennis uit én krijg je de kans om te netwerken.

 

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie via de button op deze pagina. Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Ron Buitelaar, Teammanager  Water Zuidoost, +31 6 51 25 88 20 of via ron.buitelaar@sweco.nl. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Fabienne Jansen, Campus Recruiter, telefoon +31 6 23 21 83 75 of via fabienne.jansen@sweco.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *