Junior engineer civiele techniek

Functieomschrijving

Ons Techniek team in Groningen is op zoek naar een enthousiaste en nieuwsgierige engineer Civiele Techniek. Ben jij net afgestudeerd aan de Hogeschool en bruisend van energie om het geleerde in de praktijk te brengen, neem dan contact met mij op. Ik wil graag met jou kennismaken. Dirk Talsma Teammanager Techniek

In samenwerking met jouw collega’s werk je aan projecten die Nederland mooier en beter maken. Hierbij kun je denken aan onder meer de aanleg en reconstructie van wegen, kades en dijken, riolering, woonwijken, bedrijventerreinen, watersystemen en alles wat daar deel van uitmaakt. Onze opdrachtgevers zijn onder meer gemeenten, provincies, waterschappen, aannemers en projectontwikkelaars.

Enkele spraakmakende projecten waar wij aan werken zijn:

 • de contractvoorbereiding en uitvoeringsbegeleiding van de Autotunnel Assen;
 • Dijkversterking Eemshaven – Delfzijl;
 • Gebiedsontwikkeling Franekeradeel – Harlingen;
 • Aanpak Ring- Zuid, Groningen;
 • Westelijke Invalsweg, Leeuwarden;
 • Upgrading TT-circuit, Assen.

Als startende Engineer Civiele Techniek maak je deel uit van de groep van engineers binnen Team Techniek. In je dagelijkse werk richt jij je op de voorbereiding van civieltechnische projecten. Jij helpt dan ook mee RAW-bestekken, vraagspecificaties en andere contractstukken op te stellen. Je ondersteunt bij de opstelling van kostenramingen en ontwerpt zelfstandig (delen van) prachtige civieltechnische werken.

Wij zoeken

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Civiele Techniek
 • Je bent ambitieus, nieuwsgierig en ondernemend, wat blijkt uit je cv
 • Je hebt passie voor de inhoud
 • Je bent gericht op samenwerking
 • Je bent communicatief sterk in woord en geschrift
 • Je bent leergierig en werkt graag aan je eigen ontwikkeling

Wij bieden

Bij Sweco werk je mee aan de uitdagingen van onze klanten. Samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen we de samenlevingen en steden van de toekomst. Je krijgt bij ons de kans om mee te werken aan de meest uitdagende internationale, nationale en regionale projecten. Voortdurende ontwikkeling en als de beste begrijpen wat onze klanten nodig hebben blijft de basis van ons succes. Voortdurende professionele ontwikkeling is daarom een vereiste binnen Sweco. Wij zorgen er elke dag voor dat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen. Ons bedrijf bestaat uit nieuwsgierige collega’s die resultaten willen zien, een toegevoegde waarde willen zijn voor klanten en gedreven zijn om echt het verschil te maken. Werken bij Sweco doe je dan ook samen. Samen met klanten, samen met collega’s. Je bent onderdeel van een dynamisch team waarin iedereen meetelt en we betrokken en benaderbaar zijn. Zo is het prettig werken bij én met Sweco.

Als starter bij Sweco neem je deel aan ons juniorentraject: het Sweco Persoonlijk Succesprogramma. In dit programma train je persoonlijke vaardigheden, breid je Sweco kennis uit én krijg je de kans om te netwerken.

 

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie middels de button op deze pagina. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Dirk Talsma, teammanager Techniek Groningen, via +31 6 51 34 06 95 of via dirk.talsma@sweco.nl. Informatie over de sollicitatieprocedure kun je opvragen bij Fabienne Jansen, Campus Recruiter via +31 6 23 21 83 75 of fabienne.jansen@sweco.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *