Junior ontwerper AUTOCAD en CIVIL 3D

Functieomschrijving

Voor het team Techniek in De Bilt zoek ik een startende, nieuwsgierige en leergierige ontwerper die mij komt helpen om de komende tijd steeds meer projecten in Civil 3D en InfraWorks uit te voeren. We gaan deze stap de komende tijd maken. Kom jij ons team versterken? Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Daan Cornelisse
Teammanager Techniek

Voor team Techniek in De Bilt zijn wij op zoek naar een ambitieuze ontwerper voor onze civiele projecten. Je werk bestaat uit het maken van ontwerpen in AutoCAD 2D, Civil 3D en InfraWorks. Als ontwerper maak je de ontwerpen van civieltechnische projecten en stem je af met werkvoorbereiders, projectleiders en leveranciers.

Ervaring met AutoCAD is een eerste vereiste, maar de persoon die we zoeken, moet zich ook verder willen verdiepen in Civil 3D, InfraWorks en BIM om samen met collega’s hier de volgende stap in te maken.

Het team in De Bilt voert allerlei projecten uit in de stedelijke omgeving en daarbuiten. Opdrachtgevers zijn overheden en projectontwikkelaars. Voorbeelden zijn de VINEX locaties Vathorst en Vleuterweide, inbreilocaties in Amersfoort en de inrichting van het stationsgebied in Utrecht. Ons team bestaat uit25 fte, is professioneel, sociaal en volop in ontwikkeling.

Werken bij ons biedt jou de mogelijkheid om vanuit een overzichtelijk team jezelf te ontwikkelen in een groot en toonaangevend ingenieurs- en adviesbureau. Ons team werkt veel samen met de andere teams binnen het kantoor in De Bilt waardoor je heel veel mensen leert kennen en ook volop kennis kan op doen van de andere werkgebieden binnen Sweco.

Wij zoeken

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Civiele Techniek of vergelijkbaar
  • Je hebt ervaring met Autocad 2D en hebt de ambitie Civil 3D en InfraWorks goed te gebruiken
  • Je hebt 0 tot 3 jaar werkervaring als ontwerper of een passende stageopdracht uitgevoerd
  • Je werkt graag in teamverband en bent in staat om je eigen kennis en ervaring proactief in projecten in te brengen
  • Je bent ambitieus en nieuwsgierig en wilt jezelf in een omgeving van professionals en in toonaangevende projecten verder ontwikkelen in het vakgebied

Wij bieden

Bij Sweco werk je mee aan de uitdagingen van onze klanten. Samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen we de samenlevingen en steden van de toekomst. Je krijgt bij ons de kans om mee te werken aan de meest uitdagende internationale, nationale en regionale projecten. Voortdurende ontwikkeling en als de beste begrijpen wat onze klanten nodig hebben blijft de basis van ons succes. Voortdurende professionele ontwikkeling is daarom een vereiste binnen Sweco. Wij zorgen er elke dag voor dat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen. Ons bedrijf bestaat uit nieuwsgierige collega’s die resultaten willen zien, een toegevoegde waarde willen zijn voor klanten en gedreven zijn om echt het verschil te maken. Werken bij Sweco doe je dan ook samen. Samen met klanten, samen met collega’s. Je bent onderdeel van een dynamisch team waarin iedereen meetelt en we betrokken en benaderbaar zijn. Zo is het prettig werken bij én met Sweco.

Als starter bij Sweco neem je deel aan ons juniorentraject: het Sweco Persoonlijk Succesprogramma. In dit programma train je persoonlijke vaardigheden, breid je Sweco kennis uit én krijg je de kans om te netwerken.

 

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie via de button op deze pagina. Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Daan Cornelisse, Teammanager Techniek De Bilt, +31 6 11 53 77 94 of via daan.cornelisse@sweco.nl. Voor Informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Fabienne Jansen, Campus Recruiter, telefoon +31 6 23 21 83 75 of via fabienne.jansen@sweco.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *