Junior ontwerper infrastructuur

Functieomschrijving

“Word jij blij als je over het Prins Clausplein of over de Zuid-as rijdt? Wil jij meeontwerpen aan de Rijks- en Provinciale wegen van de toekomst en zie jij jezelf over een aantal jaar doorgroeien tot hoofdontwerper of ontwerp-/projectleider binnen multidisciplinaire infraprojecten? En wil jij onderdeel uitmaken van het grootste ingenieurs- en adviesbureau van Europa met de meest uitdagende projecten? Reageer dan snel en neem contact met mij op!”
Joris Detrie
Teammanager Integraal Ontwerp Infrastructuur

De afdeling Infrastructuur is gespecialiseerd in het voorbereiden en ontwerpen van multidisciplinaire projecten in de grote, droge infrastructuur. Van planvorming tot en met realisatie zijn wij betrokken bij de contractvoorbereiding, aanbesteding en begeleiding van realisatie met alle bijkomende werkzaamheden.

Als Junior Ontwerper Infrastructuur kom je te werken in een enthousiast team bestaande uit ongeveer 30 ontwerpers, adviseurs en project- en procesmanagers. Hierdoor vervullen wij in grote multidisciplinaire projecten veelal een centrale rol, zowel technisch inhoudelijk als procesmatig. Onze opdrachtgevers zijn veelal het Rijk, provinciale overheden en aannemers. Je werkt aan complexe projecten zoals de Zuidas, Ring Antwerpen, N23 Westfrisiaweg en Zuidelijke Ring Groningen. Binnen de huidige ontwikkelingen zien wij verdere uitbreiding van ons werk buiten Nederland.

In deze functie word je begeleid door een senior collega en ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen van infrastructuurwerken. Je krijgt de mogelijkheid om je eigen ontwerpen in geavanceerde softwarepakketten uit te werken. Je denkt mee over het efficiënter maken van het ontwerpproces bijvoorbeeld met behulp van automatisering en het behalen van de beste kwaliteit van onze producten. Je kan jezelf ontwikkelen op het gebied van wegontwerp mbv opleidingen op het gebied van GIS, FME, BIM en diverse ontwerppakketten, zoals Civil3D en OpenRoads. Met onze nieuwe BIM room kun je je eigen ontwerp in VR of AR samen met de klant evalueren.

Hou jij je graag bezig met ontwerpen en wil jij jouw bijdrage leveren aan gave, multidisciplinaire projecten bij het grootste ingenieurs- en adviesbureau van Europa? Reageer dan nu!

Wij zoeken

  • Je hebt minimaal een relevante hbo-opleiding afgerond zoals Civiele Techniek en hebt maximaal 2 jaar werkervaring
  • Je hebt kennis en ervaring met Civil3D en bij voorkeur OpenRoads, MX, Infraworks en/of BIM
  • Je hebt bij voorkeur kennis van Systems Engineering
  • Je bent flexibel, resultaatgericht en communicatief vaardig
  • Je bent een teamspeler, maar kan ook goed zelfstandig werken

Wij bieden

Hoe verenig jij dynamiek en duurzaamheid in de stad van 2050?

Bij Sweco werk je mee aan de uitdagingen van onze klanten. Samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen we de samenlevingen en steden van de toekomst. Je krijgt bij ons de kans om mee te werken aan de meest uitdagende internationale, nationale en regionale projecten. Voortdurende ontwikkeling en als de beste begrijpen wat onze klanten nodig hebben blijft de basis van ons succes. Voortdurende professionele ontwikkeling is daarom een vereiste binnen Sweco. Wij zorgen er elke dag voor dat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen. Ons bedrijf bestaat uit nieuwsgierige collega’s die resultaten willen zien, een toegevoegde waarde willen zijn voor klanten en gedreven zijn om echt het verschil te maken. Werken bij Sweco doe je dan ook samen. Samen met klanten, samen met collega’s. Je bent onderdeel van een dynamisch team waarin iedereen meetelt en we betrokken en benaderbaar zijn. Zo is het prettig werken bij én met Sweco.

Als starter bij Sweco neem je deel aan ons juniorentraject: het Sweco Persoonlijk Succesprogramma. In dit programma train je persoonlijke vaardigheden, breid je Sweco kennis uit én krijg je de kans om te netwerken.

 

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie middels de button op deze pagina. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Joris Detrie, Teammanager Contractmanagement Infrastructuur, +31 6 51 68 32 79 of via joris.detrie@sweco.nl.Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Fabienne Jansen, Campus Recruiter, +31 6 23218375 of via fabienne.jansen@sweco.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *