Junior projectleider rail

Ben jij een kei in organiseren en heb je affiniteit met het spoor, engineering en projectbeheersing? Solliciteer dan nu!

Junior projectleider rail

Wat ga je doen?

Je komt te werken op onze vestiging in Amersfoort binnen de divisie Infrastructuur, marktgroep Rail & Openbaar Vervoer, adviesgroep Ruimtelijk Ontwerp. Deze adviesgroep houdt zich bezig met het werkveld van bovenleiding, baan & spoor en kabels & leidingen.

Als junior projectleider voel jij je als een vis in het water in de wereld van contracten, politieke belangen en heb je een scherp oog voor de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Op verjaardagen vertel je trots dat jij, vanaf het moment dat de hand is geschud, het externe aanspreekpunt bent voor jouw klanten. Jouw batterij wordt figuurlijk opgeladen als het gaat om klanten blij maken.

Als junior projectleider word je ingezet voor diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers, zoals ProRail, Urban Transport, diverse regionale vervoersbedrijven en aannemers. In deze projectomgeving is methodisch denken en werken erg belangrijk.

Voorbeelden van projecten waaraan wij gewerkt hebben en werkzaam zijn:

  • ombouw van emplacementen zoals Den Haag, Zwolle, Driebergen-Zeist en Den Bosch;
  • engineering Hanzelijn;
  • Uithoflijn;
  • aanpassen van diverse opstelterreinen om meer opstel- en servicecapaciteit te realiseren.

Wil je weten hoe het is om als junior aan de slag te gaan binnen Arcadis? Lees dan de blogs van onze ambassadeurs.

Wat vragen wij?

Wij zoeken iemand die klant – en resultaatgericht, ondernemend, flexibel en proactief is. Je kunt goed plannen en organiseren, behoudt het overzicht over het gehele proces waarbij je in staat bent om risico’s in te schatten en tevens kansen weet te signaleren. Daarnaast heb je affiniteit met engineering en projectbeheersing en houd je ervan om binnen een integrale projectomgeving te werken.

Je bent secuur, analytisch ingesteld en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent niet bang om knelpunten en problemen aan te kaarten en deze te zien als uitdagingen. Je bent leergierig en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Als de mogelijkheid zich voordoet zie je werken in het buitenland als een uitdaging.

Je hebt een afgeronde hbo opleiding werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde of/en affiniteit met techniek en interesse in een dynamische werkomgeving waar je breed ingezet wordt. Bij voorkeur heb je al enige ervaring opgedaan met projectbeheersing tijdens bijvoorbeeld een stage.

Wat bieden wij?

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Samen met onze klanten werken we aan uitzonderlijke en duurzame contractsolutions op basis van  onze brede marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten. Daarmee is Arcadis toonaangevend op het gebied van duurzaamheid binnen onze sector. Ook ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wij bieden onze mensen volop ruimte voor vernieuwende ideeën en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden alsmede marktconforme arbeidsvoorwaarden. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Heb je vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met met Raïscha O’Prinsen, via telefoonnummer +31 (0)6 5073 6808 of via raischa.oprinsen@arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op www.werkenbijarcadis.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *