Stage beheer en onderhoud kunstwerken

Functieomschrijving

‘Ben jij op zoek naar een interessante en uitdagende stage op het gebied van kunstwerken? Wil jij weten hoe het is om stage te lopen bij het grootste advies- en ingenieursbureau van Europa? Reageer dan snel en neem contact met mij op!’

Nico Broek
Adviseur Beheer en Onderhoud Kunstwerken

Voor onze vestiging in de Bilt zijn we op zoek naar een stagiair Beheer en Onderhoud Kunstwerken. Je houdt je bezig met het beheer en onderhoud van diverse projecten waarbij bestaande bruggen, viaducten, sluizen en tunnels voor veel verschillende soorten opdrachtgevers worden uitgevoerd.

Projecten hebben betrekking op wet- en regelgeving, constructieve veiligheid, veiligheid en duurzaamheid. Zo help je onze opdrachtgevers om een project tot een succes te maken! Tot onze opdrachtgevers behoren veelal gemeenten,  provincies en waterschappen op verschillende locaties in Nederland.

Als stagiair Beheer en Onderhoud Kunstwerken word je begeleid door een inspecteur/adviseur en bezoek je diverse projecten. Tijdens jouw stage word je betrokken bij het gehele beheer- en onderhoudsproces, van inspectie, beheersysteem (Obsurv) tot rapportage. Daarnaast ben je aanwezig bij diverse overleggen en presentaties en kun je de specifieke driedaagse cursus AMOR volgen.

Wij zoeken

  • Je volgt een hbo-opleiding zoals Civiele Techniek. Indien je een vergelijkbare hbo-opleiding volgt, kan je ook op deze vacature reageren
  • Je bent communicatief vaardig, ondernemend en klantgericht
  • Je werkt graag in teamverband maar kan ook goed zelfstandig werken
  • Je bent beschikbaar voor een periode van 6 maanden of langer
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een OV-jaarkaart

Wij bieden

Hoe zorg jij voor industriele ontvlechting en duurzame vernieuwing in 2040?

Bij Sweco werk je mee aan de uitdagingen van onze klanten. Samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen we de samenlevingen en steden van de toekomst. Je krijgt bij ons de kans om mee te werken aan de meest uitdagende internationale, nationale en regionale projecten. Voortdurende ontwikkeling en als de beste begrijpen wat onze klanten nodig hebben blijft de basis van ons succes. Voortdurende professionele ontwikkeling is daarom een vereiste binnen Sweco. Wij zorgen er elke dag voor dat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen. Ons bedrijf bestaat uit nieuwsgierige collega’s die resultaten willen zien, een toegevoegde waarde willen zijn voor klanten en gedreven zijn om echt het verschil te maken. Werken bij Sweco doe je dan ook samen. Samen met klanten, samen met collega’s. Je bent onderdeel van een dynamisch team waarin iedereen meetelt en we betrokken en benaderbaar zijn. Zo is het prettig werken bij én met Sweco.

Als stagiair ontvang je bij Sweco een stagevergoeding van €550,- per maand (op basis van een 40-urige werkweek). Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een OV-jaarkaart.

 

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie middels de button op deze pagina.  Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Nico Broek, Adviseur Beheer en Onderhoud Kunstwerken, telefoon +31 6 23 01 03 15 of via nico.broek@sweco.nl. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met  Fabienne Jansen, Campus Recruiter, telefoon +31 6 23 21 83 75 of via fabienne.jansen@sweco.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *