Stage bouw

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een interessante en uitdagende stage op het gebied van Bouw en Innovatieve Contracten? Wil jij weten hoe het is om stage te lopen bij het grootste advies- en ingenieursbureau van Europa? Reageer dan snel en neem contact met mij op!‘
Gerwin Slappendel
Projectmanager Bouw en Innovatieve Contracten

Sweco zoekt voor de afdeling Bouw en Innovatieve Contracten een stagiair voor haar vestiging in De Bilt! Deze afdeling bestaat uit 24 personen en begeleidt projecten van initiatief tot realisatie en nazorg. Met aandacht voor een juiste balans tussen wensen van de opdrachtgever en ontwerp, techniek en uitvoering. Daarbij sturen we op geld, tijd, kwaliteit, organisatie, informatie en risico’s. Zodoende wordt er een goede basis gelegd voor een succesvol project.  Voorbeelden van projecten zijn de voorbereiding en aanbestedingen van parkeergarage bij de WUR en de renovatie van de gevel van een groot gemeentehuis in Zuid-Holland.  Tot onze opdrachtgevers behoren veelal scholen, zorginstellingen, waterschappen en gemeenten.

Als stagiair werk je mee aan verschillende projecten en word je begeleid door een senior adviseur.

Voorbeelden van werkzaamheden zijn:

Onderzoeken en uitwerken van bouwtechnische vraagstukken
Werken aan haalbaarheidsstudies
Meeschrijven aan visiedocumenten
Notuleren tijdens vergaderingen
Ondersteuning van directievoering

Ben jij op zoek naar een stage waar je volledig meedraait in een organisatie bij het grootste ingenieursadviesbureau van Europa? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken

  • Je volgt een hbo-opleiding zoals Bouwkunde. Indien je een vergelijkbare hbo-opleiding volgt, kan je ook op deze vacature reageren
  • Je bent communicatief vaardig, ondernemend en resultaat- en klantgericht
  • Je werkt graag in teamverband maar kan ook goed zelfstandig werken
  • Affiniteit of ervaring met programma’s zoals Revit en AutoCAD is een pré
  • Je bent beschikbaar voor een periode van ongeveer 20 weken
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een OV-jaarkaart

Wij bieden

Hoe verenig jij flexibel, multifunctioneel en duurzaam bouwen in 2035?

Bij Sweco werk je mee aan de uitdagingen van onze klanten. Samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen we de samenlevingen en steden van de toekomst. Je krijgt bij ons de kans om mee te werken aan de meest uitdagende internationale, nationale en regionale projecten. Voortdurende ontwikkeling en als de beste begrijpen wat onze klanten nodig hebben blijft de basis van ons succes. Voortdurende professionele ontwikkeling is daarom een vereiste binnen Sweco. Wij zorgen er elke dag voor dat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen. Ons bedrijf bestaat uit nieuwsgierige collega’s die resultaten willen zien, een toegevoegde waarde willen zijn voor klanten en gedreven zijn om echt het verschil te maken. Werken bij Sweco doe je dan ook samen. Samen met klanten, samen met collega’s. Je bent onderdeel van een dynamisch team waarin iedereen meetelt en we betrokken en benaderbaar zijn. Zo is het prettig werken bij én met Sweco.

Als stagiair ontvang je bij Sweco een stagevergoeding van €550,- per maand (op basis van een 40-urige werkweek). Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een OV-jaarkaart.

 

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie middels de button op deze pagina.  Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Gerwin Slappendel, Projectmanager Bouw en Innovatieve Contracten, telefoon +31 88 81 15 16 9  of via gerwin.slappendel@sweco.nl.  Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met  Fabienne Jansen, Campus Recruiter, telefoon +31 6 23 21 83 75 of via fabienne.jansen@sweco.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *