Junior consultant assetmanagement rail en openbaar vervoer

Wil jij aan de slag met inhoudelijke (internationale) vraagstukken en projecten rondom spoor in een energiek en dynamisch team, dan heten we je graag welkom!

Wat ga je doen?

Als junior consultant krijg je veel ruimte om inhoudelijk aan de slag te gaan. Je draagt bij aan de inhoudelijke advisering in onze spoorprojecten. Denk aan studies over spoorconstructies op beweegbare bruggen, het opstellen van productspecificaties op gebied van wissels, het uitvoeren van een breed scala aan (data) analyses en haalbaarheidsonderzoeken, onderhoudsadvies en het ontwerpen van nieuwe spoorconstructies.

Arcadis is bij veel projecten de spin in het web van de spoorwereld. Dit maakt dat je gaat werken voor een breed scala aan publieke en private opdrachtgevers zoals ProRail, regionale vervoerbedrijven en spooraannemers. We werken samen met andere specialisten en adviseurs aan vraagstukken rondom bovenbouwconstructies en de raakvlakken met andere disciplines, waaronder bovenleiding, beveiliging en onderbouw. De werkzaamheden omvatten onder andere:

 • Het modelleren van bovenbouwconstructies;
 • (Data) analyses en haalbaarheidsonderzoeken;
 • Het analyseren van oplossingsrichtingen in diverse projecten;
 • Opstellen van specificaties;
 • Het rapporteren van de resultaten.

Waar ga je werken?
We heten je welkom binnen een team van ca.15 adviseurs en specialisten die zich met het vakgebied Asset Management bezighouden. Samenwerking binnen ons eigen team en ook daarbuiten is daarbij van groot belang. De kwaliteit van ons werk en flexibiliteit om verder te kunnen denken dan de vraag die ons wordt voorgelegd, zijn onze belangrijkste onderscheidende eigenschappen. Het team bestaat uit initiatiefrijke en resultaatgerichte mensen die graag vernieuwend bezig zijn binnen hun vakgebied. Wil je meer weten over assetmanagement bij Arcadis? Lees dan de blog van Jason van der Assem.

Wat vragen wij?

Voor de vacature zijn wij op zoek naar een collega met:

 • een afgeronde hbo of academische opleiding werktuigbouwkunde of civiele techniek (geïnteresseerden met een andere relevante studierichting worden ook uitgenodigd om te reageren);
 • een proactieve werkhouding en een resultaatgerichte en flexibele instelling;
 • analytisch, leergierig en flexibel;
 • klantgericht, ondernemend en praktisch;
 • goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden als ook de beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en daarmee in staat om adviezen goed onder woorden te brengen in rapporten;
 • ervaring met, GIS-systemen, databases en programmeren zijn een pre.

Wat bieden wij?

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancy-organisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Met de toepassing van onze marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke en duurzame resultaten. Onze missie daarin is: improving quality of life. Daarbij staan duurzaamheid en diversiteit hoog in het vaandel.

Binnen Arcadis is volop ruimte voor vernieuwende ideeën en we bieden goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden om jouw talent ten volste te benutten. Populaire programma’s voor jonge Arcadianen zijn Global Shapers en het Imagineers ontwikkelprogramma. Ook The Young Part, een actieve jongerenvereniging binnen Arcadis, zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project. Lees ook de blogs van jonge Arcadianen over hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme arbeidsvoorwaarden. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Heb je vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Raïscha O’Prinsen, Campus Recruiter, via telefoonnummer +31 (0)6 5073 6808 of via raischa.oprinsen@arcadis.com.  Wij ontvangen graag uw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op www.werkenbijarcadis.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *