Meewerkstage bouwkunde – Project DMO Soesterberg

Wil jij meer leren over 4D plannen en 3D BIM modellen? Zoek jij een stage in de werkvoorbereiding of uitvoering? Bouw en Techniek Projecten is op zoek naar twee stagiairs op het project DMO in Soesterberg!

Wat ga je doen?

Bij het project DMO Soesterberg zijn er twee stageplekken beschikbaar namelijk:

Stage werkvoorbereiding

 • Je houdt je bezig met het uitwerken van het project van technisch ontwerp tot uitvoeringsgereed ontwerp
 • Je gaat werken met 3D BIM modellen
 • Je leert meer over lean engineering en het afstemmen van werkzaamheden
 • Je leert hoe een bouwproject wordt georganiseerd

Stage uitvoering

 • Je houdt je bezig met begeleiden van de uitvoering
 • Kwaliteitscontrole op de bouwplaats en in de fabriek
 • Je leert meer over lean engineering en 4D plannen
 • Je leert hoe een bouwproject wordt georganiseerd
Het project waar jij stage gaat lopen is het DMO in Soesterberg (datacentrum op CAMP New Amsterdam te Soesterberg). De uitvoering van het project is van november 2017 t/m juni 2019.

Wie zoeken wij?

 • Je studeert hbo Bouwkunde of een gerelateerde opleiding
 • Je bent op zoek naar een meeloopstage vanaf februari 2018
 • Je bent sterk in samenwerking, want bij ons werk je nauw samen in projectteams.
 • Je kan goed communiceren
 • Je hebt een analytisch vermogen
 • Het is een pré als je kunt werken met BIM

Wat bieden wij?

Je gaat stage lopen in een dynamische omgeving en krijgt een eigen stagebegeleider die zal helpen bij het behalen van jouw leerdoelen. In overleg met jou stellen we vooraf een duidelijke opdracht samen, zodat de stage aan de eisen van je opleiding voldoet. Je komt stage lopen bij het grootste bouwbedrijf van Nederland, waarbij jij als volwaardige collega wordt gezien. Daarnaast biedt BAM een stagevergoeding volgens richtlijnen van Bouwend Nederland.

Over ons

BAM Bouw en Techniek – Projecten is de uitvoerende business unit voor complexe (integrale) bouw- en installatieprojecten met een afzonderlijke omvang van € 10 miljoen tot € 40 miljoen omvang. Dit onderdeel werkt landelijk vanuit de standplaats Bunnik. Projecten is onderdeel van BAM Bouw en Techniek.

Integraal denken en doen begint bij BAM Bouw en Techniek. Professioneel en met maximale focus op de wereld van de gebruikers van onze gebouwen. Als onderdeel van Koninklijke BAM Groep biedt BAM Bouw en Techniek een totaalaanbod van projectontwikkeling tot beheer en exploitatie van de bebouwde omgeving. Tijdens de hele levenscyclus van een gebouw denken wij, als strategische partner, langdurig met onze klanten mee en vooruit. Onze klant doet zaken met één BAM; integraal, discipline-overstijgend, duurzaam, efficiënt en effectief. Zodat gebruikers optimaal kunnen functioneren in hun werk- en leefomgeving. We vertalen klantwensen naar een heldere instructie aan collega’s in het gehele proces. Als échte partner dus. Om integraal, strategisch partner te kunnen zijn, is creativiteit een randvoorwaarde. We durven ‘anders te denken’. Flexibel in de aanpak, om onze klanten en elkaar steeds opnieuw positief te verrassen met passende oplossingen, service en dienstverlening.

Beleef BAM Bouw en Techniek nog beter via deze film of volg onze actualiteiten!

Meewerkstage bouwkunde – Project DMO Soesterberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *