(AFSTUDEER)STAGE ASSETMANAGEMENT GROEN EN INTEGRAAL BEHEER

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Per 1 april 2017 is er door ons een nieuw team Integraal Beheer Openbare Ruimte (IBOR) samengesteld die zich volledig toelegt op het beheer van de openbare ruimte. We zijn op zoek naar enthousiaste en nieuwsgierige stagiairs en afstudeerders die ons ambitieuze team komen versterken. Ben jij een aanpakker met brede interesse in assetmanagement en wil jij ervaring opdoen? Neem dan contact met mij op, ik maak graag kennis met je!

Rob Krom – Teammanager Integraal Beheer Openbare Ruimte

Onze klanten gaan zich bewust of (nog) onbewust voorbereiden op de Stad van de Toekomst. Belangrijk hierbij is dat alles in het stedelijk gebied met elkaar verbonden is. Klimaatbestendigheid, circulaire economie, assetmanagement en duurzaamheid krijgen in het integraal beheer hun plek. Voor ons team IBOR dat bestaat uit 9 mensen en werkzaam is vanuit de vestigingen verspreid over het hele land, zijn we op zoek naar stagiairs en afstudeerders. Tijdens jouw (afstudeer)stage word je begeleid door een collega en krijg je de verantwoordelijkheid om binnen een grote verscheidenheid aan projecten te adviseren, zowel mono- als multidisciplinair. Hierbij werk je in projectteamverband aan toekomstbestendige projecten in het stedelijk en landelijk gebied.

De projecten waar je als (afstudeer)stagiair bij betrokken bent zijn groen technisch en/of vanuit groen gericht op beheer met een integraal karakter. We werken op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau veelal voor gemeenten en provincies. Voor het verkrijgen van grip op beheer gebruiken wij onder andere onze beheersoftware Obsurv, waarin gegevensbeheer, plannen en begroten worden gecombineerd. In dit programma help je met het opstellen van adviezen en het maken van plannen met betrekking tot kwaliteit, inrichting, beheer en onderhoud van de openbare ruimte. In eerste instantie is de focus op groen, waarbij een verbreding van het vakgebied tot de mogelijkheden behoort.

We zijn op zoek naar stagiairs en afstudeerders die zich gaan bezig houden met:

– Het opstellen van beheerplannen, beheervisies en reconstructies
– Het uitwerken van productinnovaties

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage en ben jij benieuwd hoe het is om bij het grootste ingenieursadviesbureau te werken? Reageer dan nu!

WIJ ZOEKEN

  • Je volgt een hbo-opleiding zoals Tuin- en Landschapsinrichting, Civiele Techniek aan de HAS of Van Hall Larenstein en hebt affiniteit met groen
  • Je hebt interesse in IBOR/Assetmanagement en wil hier graag ervaring in opdoen
  • Je hebt affiniteit met software en beheersystemen
  • Je hebt kennis van software ontwikkeling en/of enige praktische ervaring met CAD- en GIS-systemen
  • Je bent ondernemend en communicatief vaardig

GEÏNTERESSEERD?

Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie door middel van de button op deze pagina. Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Rob Krom, Teammanager IBOR via +31 6 54 96 01 50 of via rob.krom@sweco.nl.  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Fabienne Jansen, Campus Recruiter, 031 6 23 21 83 75 of via fabienne.jansen@sweco.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *