JUNIOR ADVISEUR BODEM EN ONDERGROND

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Bij de inrichting van onze leefomgeving staat duurzaam gebruik van de bodem en ondergrond centraal. Daarbij verschuift de aandacht van bodembedreigingen naar het benutten van kansen. Sweco heeft ruime expertise op bodemgebied en een integrale kijk op de ondergrondproblematiek. We begeleiden ontwikkelprocessen, geven grip op risico’s en bieden kansen de waarde van de bodem en ondergrond duurzaam te gebruiken.
Wij zetten onze kennis van bodem en ondergrond in voor het realiseren van ruimtelijke plannen en het aanpakken van maatschappelijke opgaven zoals bodemdaling, ondergronds bouwen en bodemenergie. We adviseren bedrijven en instanties over locatieontwikkelingen, creëren duurzame oplossingen voor de toekomst en zorgen ervoor dat inrichting en beheer van de bodem en ondergrond aansluiten op bovengrondse opgaven. Daarbij werken we regelmatig samen met universiteiten en kennisinstituten.

Wil jij graag leren en werken combineren, of ben je net afgestudeerd? Wij bieden je in deze combinatie de kans om als projectmedewerker een bijdrage te leveren aan ons team in Groningen binnen de landelijke afdeling Bodem en Ondergrond. Dit betekent dat je een breed scala aan taken gaat verrichten:

– Verzamelen van (historische) informatie over de projectlocatie, het opstellen van onderzoeksstrategieën en boorplannen
– Voorbereiden van en ondersteunen bij veldwerkzaamheden voor milieukundig, cultuurtechnisch, geohydrologisch en bodemkundig onderzoek
– Uitvoeren van analyses van ruimtelijke bodemdata en visualiseren van meetresultaten met behulp van GIS
– Ondersteunen bij het opstellen van rapportages, zoals een verkennend hydrologisch en bodemkundig onderzoek, een saneringsplan of evaluatierapport bij bodemsaneringen

WIJ ZOEKEN

  • Je volgt een (deeltijd) hbo-opleiding of bent net afgestudeerd, bijvoorbeeld Milieukunde, Civiele Techniek, Land- en Watermanagement of Tuin- en Landschapsinrichting (cultuurtechniek)
  • Je hebt bij voorkeur al werkervaring opgedaan als stagiair of trainee bij de overheid, industrie of bij een aannemer
  • Je werkt planmatig, doelmatig en resultaatgericht en bent flexibel en leergierig
  • Je bent klantgericht en ondernemend en denkt in kansen en mogelijkheden
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt bij voorkeur ervaring met rapporteren
  • Je denkt en werkt graag mee aan nieuwe bodemthema’s en maatschappelijke opgaven, zoals aardbevingen en waterveiligheid

GEÏNTERESSEERD?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door middel van de button op deze pagina. Neem voor inhoudelijke vragen over de vacature contact op met Marc Zwaanswijk, Teammanager Bodem en Ondergrond, +31 6 10 63 58 97, of via marc.zwaanswijk@sweco.nl.  Voor meer informatie kun je contact opnemen met  Fabienne Jansen, Campus Recruiter, telefoon +31 6 23 21 83 75 of via fabienne.jansen@sweco.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *