JUNIOR ADVISEUR DATABEHEER RIOLERING

FUNCTIEOMSCHRIJVING

‘Voor ons team Waterketen zoek ik een zelfstandige en klantgerichte Junior Adviseur Riolering.  Heb jij kennis en affiniteit met rioleringssystemen en databeheer? Ben jij net afgestudeerd en wil je graag opgeleid worden bij het grootste architecten- en ingenieursdviesbureau van Europa? Reageer dan snel! Ik maak graag kennis met je.’

Stephan Jansen
Teammanager Water

Sweco zoekt voor haar team Waterketen een Junior Adviseur Riolering. Het team dat bestaat uit 25 personen en verdeeld is over de vestigingen De Bilt, Alkmaar en Rotterdam, maakt onderdeel uit van de afdeling Water.

Onze waterketen maakt de aankomende jaren een flinke ontwikkeling door. Om ons stedelijk watersysteem toekomst- en klimaatbestendig te maken zijn investeringen nodig. Sweco is in die ontwikkelingen een betrouwbare partner voor vele gemeenten en waterschappen om deze uitdagingen het hoofd te bieden.
Sweco is betrokken bij de gehele waterketen; van drinkwaterwinning via riolering en transportsystemen tot afvalwaterzuivering. Het team Waterketen heeft de focus op riolering in de breedste zin van stedelijk water en wateroverlast tot klimaatadaptatie. Binnen de projecten werken we samen met partners als universiteiten en hogescholen, Stichting RIONED en STOWA, maar ook met andere advies- en ingenieursbureaus.

Als Junior Adviseur word je begeleid door een groep van (senior) adviseurs en help je onze klanten om de basisgegevens van hun systemen up-to-date te houden. Als adviseur ben je zowel op kantoor van Sweco als bij de klant actief. Hierbij interpreteer je en koppel je jouw inhoudelijke kennis over riolering aan de beschikbare data. Voorbeelden van klanten waar we werken zijn de gemeenten Rotterdam, Weert, Sittard-Geleen, Maastricht, Teylingen, Zwolle, Woerden.
Samen met je collega’s binnen het team werk je aan het opbouwen van hoogwaardige producten voor onze klanten om ervoor te zorgen dat Sweco “het” adviesbureau blijft in Nederland.

Ben jij net afgestudeerd, heb jij affiniteit met databeheer en riolering én ben je op zoek naar een interessante startersbaan bij het grootste architecten- en ingenieursadviesbureau van Europa? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WIJ ZOEKEN

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Civiele Techniek, Weg- en Waterbouw of Infra
  • Je hebt 0-2 jaar werkervaring binnen het werkveld Riolering en/of Stedelijk Water
  • Je hebt kennis van databeheer en riolering
  • Kennis van Autocad is een must en kennis van GIS is een pré
  • Kennis van (riolerings)programma’s zoals RioGL, Obsurv en/of Kikker is een pré
  • Je bent communicatief vaardig, ondernemend en klantgericht

GEÏNTERESSEERD?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie door middel van de button op deze pagina. Neem voor inhoudelijke vragen over deze vacature contact op met Stephan Jansen, Teammanager Water , +31 6 22 68 54 65 of via stephan.jansen@sweco.nl. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Fabienne Jansen, Campus Recruiter, +31 6 23 21 83 75 of via fabienne.jansen@sweco.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *