JUNIOR ADVISEURS CIVIELE TECHNIEK

FUNCTIEOMSCHRIJVING

De afdeling Techniek heeft de ambitie om de beste te zijn op het gebied van projectmanagement en contracten voor onze opdrachtgevers in Nederland. Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan het beter en mooier maken van de omgeving waar jij woont, werkt of recreëert. Kom jij ons helpen om deze ambitie waar te maken?
Wij bieden jou, als startende adviseur Civiele Techniek de ruimte, begeleiding en de uitdagende projecten om je tot een professioneel binnen onze dynamische afdeling te kunnen ontwikkelen. 
Wil jij werken aan het mooier maken van het land? Reageer dan nu, want wij zijn op zoek naar jou!

Piebe Idema en John Jansson– Afdelingshoofden Techniek

Sweco is continu op zoek naar talent dat zich wil ontwikkelen. Binnen onze divisie Stad en Milieu zijn we momenteel op zoek naar meerdere enthousiaste startende adviseurs op het gebied van Civiele Techniek door heel Nederland. Op basis van je profiel, woonplaats en voorkeur wordt gekeken op welke locatie jij het beste past.

Een toekomstbestendige leefomgeving, dat is mogelijk door de inzet van state-of-the-art kennis van techniek voor de realisatie van ontwerpen in de openbare ruimte. Sweco adviseert over technische oplossingen die rekening houden met duurzaamheid, kwaliteitsborging en kostenbeheersing. Het werkveld waarin je opereert omvat onder meer de aanleg en reconstructie van wegen, kades en dijken, riolering, natuurgebieden, woonwijken, bedrijventerreinen, watersystemen en alles wat daar deel van uitmaakt. Onze opdrachtgevers zijn onder meer aannemers, gemeentes, waterschappen, projectontwikkelaars, woningcorporaties en ontwikkelingsbedrijven. We verzorgen het projectmanagement, stellen contracten op en regelen de aanbesteding. Voorbeelden van projecten waar wij nu aan werken zijn onder andere “Laan en Boekelosebrug te Hengelo”, “Natuurontwikkeling en stadsvernieuwing in Brabant”, “Gebiedsontwikkeling in Amsterdam”, “Dijkversterking in Groningen” etc. Tijdens de realisatie begeleiden we de uitvoering en kunnen we, indien gewenst, het omgevingsmanagement uitvoeren.

Wil jij je specialiseren binnen een team dat zich bezig houdt met een breed pakket aan interessante werkzaamheden? Wij maken graag kennis met je!

WIJ ZOEKEN

  • Je hebt een relevante afgeronde hbo- of wo-opleiding richting Civiele Techniek of Construction Management and Engineering
  • Ambitieuze, ondernemende, innovatieve of commerciële collega’s
  • Je bent vooral nieuwsgierig en samen met ons en onze klanten wil je Nederland een beetje mooier maken

GEÏNTERESSEERD?

Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie door middel van de button op deze pagina. Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Piebe Idema of John Jansson, Afdelingshoofden Techniek via piebe.idema@sweco.nl of john.jansson@sweco.nl. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Fabienne Jansen, Campus Recruiter, +31 6 23 21 83 75 of via fabienne.jansen@sweco.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *