Junior projectvoorbereider

Junior projectvoorbereider

Wil jij je kennis inzetten om projecten haalbaar te maken? Krijg jij energie van een dynamisch bouwproces waar jij samen met je collega’s en klanten trots op kunt zijn? Wil jij meebouwen aan de groei van een warm en ambitieus bedrijf en jezelf verder ontwikkelen?

Welkom bij Aalberts! Wij zijn op zoek naar junior projectvoorbereiders voor de waardestromen renovatie en nieuwbouw. Als junior projectvoorbereider ben je de spil in het projectteam.

Je werkzaamheden bestaan uit:

  • De volledige organisatorische, technische en administratieve voorbereiding binnen de kaders van het contract, budget en planning;
  • Het bewaken en beheren van de financiële projectkosten;
  • Het borgen van de kwaliteitsnormen binnen de projecten vanaf het begin tot aan de perfecte oplevering;
  • Ondersteuning tijdens de verwervings- en realisatiefase van de projecten.

Wie ben jij?

Jouw kwaliteit zorgt voor soepel verlopende projecten. Je bent bereid om te leren en waar nodig een tandje bij te zetten. Plannen en organiseren zit in je bloed. Binnen onze enerverende projecten houd jij je hoofd koel en zorg je dat deadlines gehaald worden. Je herkent je verder in de volgende zaken:

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding Bouwkunde;
  • Je bent bouwtechnisch-, organisatorisch- en financieel deskundig en je vindt het leuk om uitdagingen aan te gaan en processen te dynamiseren;
  • Je bent zelfstandig, oplossingsgericht en punctueel;
  • Je bent een echte teamplayer en bezit goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent woonachtig in midden Nederland.

Wat bieden wij?
Een uitdagende baan bij een inspirerende en succesvolle bouwer die investeert in mensen: zowel klanten als medewerkers. Je krijgt bij Aalberts de kans om te leren van ervaren, enthousiaste collega’s. En natuurlijk bieden wij een arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij je kwaliteiten en deze functie.

Ga jij de uitdaging aan?
Ambieer jij een carrière bij Aalberts, denk je ons team te kunnen versterken en ben je bereid dat te laten zien? Wil jij het beste uit jezelf halen, blijven groeien en jezelf blijven ontwikkelen? Wij bieden je de mogelijkheden!

Neem een kijkje op onze website om je een beeld te vormen van onze organisatie en projecten. Ook geeft deze video een goed beeld van je mogelijke toekomstige collega’s.

Solliciteren op de functie kan door contact op te nemen met onze recruiter Esmée van Rhijn via werken@aalbertsbouw.nl. Je kunt ook contact met haar opnemen voor het doorspreken van andere mogelijkheden binnen Aalberts of voor stage- en afstudeeropdrachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *