JUNIOR TEKENAAR/MODELLEUR BOUW

FUNCTIEOMSCHRIJVING

‘Voor ons team ben ik op zoek naar een ijverige tekenaar/modelleur bouwkunde, die ondernemend, gedreven en verantwoordelijk is. Goed communiceren, nieuwsgierig zijn en samenwerken met collega’s, onze partners en opdrachtgevers is een must. Kom jij mijn team versterken?’
Jacob Jongsma
Teammanager Bouw & Industrie Noord

Voor team Bouw in Groningen zijn wij op zoek naar een ambitieuze tekenaar/modelleur voor onze bouwkundige projecten. Je werk bestaat uit het maken van ontwerpen in 3D. Als ontwerper stem je af met werkvoorbereiders, projectleiders en leveranciers. Ervaring met 3D tekentechnieken is een eerste vereiste, maar de persoon die we zoeken, moet zich ook verder willen verdiepen in BIM en algemene bouwkunde om samen met collega’s hier de volgende stap in te maken. Wij bieden onze opdrachtgevers integrale dienstverlening en hebben vooruitstrevende kennis op het gebied van duurzaamheid in relatie tot de financiële waarde en haalbaarheid. Voorbeelden van projecten waar we aan werken of hebben gewerkt zijn uitbreiding Dairy Factory van Friesland Campina in Leeuwarden en de Energiecentrale Twence in Hengelo.

Werken bij ons biedt jou de mogelijkheid om vanuit een overzichtelijk team jezelf te ontwikkelen in een groot en toonaangevend ingenieurs- en adviesbureau. Ons team werkt veel samen met de andere teams binnen het kantoor in Groningen waardoor je heel veel mensen leert kennen en ook volop kennis kan op doen van de andere werkgebieden binnen Sweco.

 

WIJ ZOEKEN

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Bouwkunde of vergelijkbaar;
  • Je hebt ervaring met Autocad en Revit;
  • Je hebt 0 tot 3 jaar werkervaring als tekenaar/modelleur of je hebt een passende stageopdracht uitgevoerd;
  • Je werkt graag in teamverband en bent in staat om je eigen kennis en ervaring proactief in projecten in te brengen;
  • Je bent ambitieus en nieuwsgierig en wilt jezelf in een omgeving van professionals en in toonaangevende projecten verder ontwikkelen in het vakgebied.

GEÏNTERESSEERD?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie via de button op deze pagina.  Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jacob Jongsma, telefoon 06-51116148. Voor Informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Fabienne Jansen, Campus Recruiter, 06-23218375.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *