Meewerkstage BIM baan en spoor

Wil jij mee helpen om BIM bij de afdeling Rail & OV op de kaart te zetten?

Wat wordt je opdracht?

Ben jij geïnteresseerd in het ontwikkelen van database georiënteerd werken en 3D modelleren binnen de spoorsector? Dan zoeken wij jou!

Je komt stage lopen op onze vestiging in Amersfoort (stationslocatie) binnen de divisie Infrastructuur, marktgroep Rail & OV, adviesgroep Ruimtelijk Ontwerp. Deze adviesgroep houdt zich bezig met het werkveld van bovenleiding, baan & spoor en kabels & leidingen. Omdat wij het belangrijk vinden dat mensen zich breed ontwikkelen, zal je kennis gaan maken met al deze werkvelden.

De adviesgroep houdt zich bezig met diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers, zoals ProRail, Urban Transport, diverse regionale vervoersbedrijven en aannemers.
Voorbeelden van projecten waaraan wij gewerkt hebben en werkzaam zijn:

  1. Ombouw van emplacementen zoals Den Haag, Zwolle, Driebergen-Zeist en Den Bosch
  2. Engineering Hanzelijn
  3. Uithoflijn
  4. Aanpassen van diverse opstelterreinen om meer opstel- en servicecapaciteit te realiseren.

Wij zijn continu bezig om ons ontwerpproces te verbeteren. We werken steeds meer met BIM (Bouwwerk Informatie Model) en willen dit verder uitwerken met jouw hulp. Ben jij die enthousiaste student die wij zoeken?

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die systematisch en accuraat werkt. Je vindt het leuk om na te denken over ontwikkelingen in het ontwerpproces en daar een actieve bijdrage aan te leveren.

Jouw profiel:

  • Je bent bezig met je hbo opleiding in technische richting, bij voorkeur civiele techniek.
  • Heldere communicatie in woord en geschrift zowel Nederlands als Engels.
  • Je houdt van samenwerken en durft te vertellen wat je van dingen vindt.
  • Behendigheid met ontwerpprogramma’s AutoCad, Civil 3D en/of Mircostation is een pre.

Graag lezen wij in je motivatiebrief over jouw affiniteit met rail.

Wat bieden wij?

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancy-organisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Met de toepassing van onze marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke en duurzame resultaten. Onze missie daarin is: Improving quality of life. Daarbij staan duurzaamheid en inclusiviteit & diversiteithoog in het vaandel.

Binnen de verschillende onderdelen van Arcadis bieden wij studenten een kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage of afstudeeropdracht. Jaarlijks kiezen meer dan 150 studenten voor Arcadis. In de meeste gevallen bepalen onze projecten de globale inhoud van de stage dan wel de afstudeeropdracht. Echter de daadwerkelijke invulling van de stage c.q. het afstuderen komt in samenspraak met de student tot stand. Tijdens je stage heb je de mogelijkheid je werk flexibel in te delen, qua locaties en tijden. Daarnaast kun je collega’s leren kennen door bijvoorbeeld deel te nemen aan activiteiten van The Young Part. Goed om te weten dat Arcadis een stagevergoeding verstrekt en veel stagiairs/afstudeerders doorgroeien naar junior posities.

Heb je vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Raïscha O’Prinsen, Campus Recruiter, via telefoonnummer 06-50736808 of via raischa.oprinsen@arcadis.com. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton boven- of onderaan deze pagina, niet via de e-mail.

Om jouw sollicitatie nog beter te kunnen beoordelen ontvangen wij via de button “direct solliciteren” een recent CV en zien we graag de volgende aspecten terug in je motivatiebrief:
•           reden sollicitatie
•           maximale reisbereidheid
•           beschikbaarheid (aantal uren per week en gewenste startdatum)
•           taalbeheersing

Sollicitatieformulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *