Junior Ontwerper/ Tekenaar

Vacature Junior Ontwerper/ Tekenaar

 

Functieomschrijving

Heb jij je opleiding richting civiele techniek (bijna) afgerond en ben jij op zoek naar een veelzijdige functie binnen het ontwerp en tekenen van regionale en stedelijke projecten, dan hebben wij dé functie voor jou om je carrière meteen goed te starten. In deze functie maak je op basis van bijvoorbeeld een stedenbouwkundig plan of en rioleringsplan in nauwe samenwerking met de projectleider een voorontwerp, een definitief ontwerp en bestektekeningen. Maar daarnaast doe je nog veel meer dan alleen tekenen. Je zorgt dat jouw ontwerpen passen in en aansluiten bij de omgeving en je bewaakt de raakvlakken met de omgeving en eventuele andere projecten. Ook help je bij het opstellen van bestekken, contracten, planningen en kostenramingen. Afhankelijk van jouw voorkeur, ligt ook het (tijdelijk) werken als toezichthouder binnen de mogelijkheden.

 

Functie-eisen

Jij bent die gepassioneerde starter die een uitdaging zoekt waarin hechte samenwerking en betrokkenheid bij je team en klant voorop staan. Jij kunt zelfstandig opereren en signaleert proactief kansen en knelpunten.

Verder herken je jezelf in het volgende:

  • Een (bijna) afgeronde hbo opleiding Civiele Techniek
  • Handig met AutoCAD (kennis van Civil3D en Infraworks is een pré)
  • Je bent klantgericht, proactief en hebt affiniteit met commerciële activiteiten

 

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt een fijne werksfeer, waarbinnen collegialiteit en ontwikkeling van de organisatie en medewerkers de belangrijkste factoren zijn. Ze belonen en beoordelen op basis van persoonlijke competenties en bieden dan ook ruime opleidingsmogelijkheden om deze competenties te ontwikkelen. Dit geheel combineren ze met een uitstekend pakket flexibele arbeidsvoorwaarden.

 

Info over het bedrijf

Als een van de grootste ingenieursbureau van Nederland is onze opdrachtgever innovatief, maar realistisch. Perfectionistisch, maar daadkrachtig. Verrassend, maar altijd en overal betrouwbaar. Ben jij dat ook? Dan is onze opdrachtgever echt iets voor jou.

 

Contact

Klinkt dit voor jou interessant en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem dan contact op met Bob Karelsen, Adviseur Civiele Techniek bij Continu via:

  • E-mail: b.karelsen@continu.nl
  • Telefoon: 030 – 711 04 10
  • Mobiel: 06 – 290 753 84

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *