Junior projectmanager gebouwen

Wat ga je doen?

In de functie van junior projectmanager zoeken wij een enthousiaste zelfstandige gedreven (startende) doener die in korte tijd veel wil leren en de kans om samen op te trekken met een senior projectmanager, met twee handen aangrijpt. Verder ben jij:

 • Vanuit jouw vakinhoudelijke kennis en de klantvraag ondersteunend aan het projectteam gedurende het bouwproces;
 • Een spin in het web binnen het projectteam en leert ‘on the job’ om mensen en processen goed te managen;
 • In staat om (deel)projecten te managen of dat te willen ontwikkelen;
 • Kundig in contractvoorbereiding, tendering en het managen van het contract in de realisatie van het project (bijvoorbeeld contractbeheersing);
 • Leergierig om in deze rol door de groeien naar een volwaardige projectmanager, maar ook breder te kijken naar bijvoorbeeld het meedraaien in tenderteams;
 • Nieuwsgierig naar de manier waarop wij als Arcadis op een onderscheidende manier creatieve, slimme en winstgevende aanbiedingen uit te zetten.

Jouw werkomgeving
De adviesgroep Program Management & Construction Management (PM&CM) maakt onderdeel uit van de marktgroep Real Estate Design & Consultancy (RED&C) en de divisie Gebouwen. Om groeikansen te benutten willen wij de adviesgroep uitbreiden met meerdere junior projectmanagers. Binnen de marktgroep werken of werkten wij aan complexe projecten met aanzien, zoals:

Naast de Nederlandse markt is Arcadis ook betrokken bij projecten in het buitenland. Daarbij stellen wij hoge eisen aan onszelf en alle betrokken partners. De marktgroep RED&C is hecht. Het delen van kennis en samenwerken met verschillende disciplines zijn essentieel om voor klanten de meest optimale en duurzame oplossingen te realiseren. Projecten waar wij graag aan werken omvatten complexiteit en een zekere omvang. Daarnaast doorlopen deze projecten het gehele bouwproces en zijn wij hierbij in de design lead in de vorm van onder andere de total engineering opgave of worden wij ingezet door onze klanten op specifieke projectmanagement thema’s.

De lat iedere keer weer hoger leggen is kenmerkend voor onze marktgroep. Kom jij mee bepalen hoe hoog?

Wat vragen wij?

Wij zoeken een collega die zich herkent in onderstaande:

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal hbo opleiding (bouwkunde, technische bedrijfskunde of aanverwante technische studie waar de link met projectmanagement van gebouwen is gelegd);
 • Je hebt bij vop het gebied van projectmanagement in de bouwsector of vergelijkbaar; bij meer werkervaring ben je ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.
 • Je hebt een proactieve houding en doorzettingsvermogen;
 • Je bent scherp en alert, vasthoudend en overtuigend;
 • Je bent een netwerker en vindt het leuk je commercieel te ontwikkelen;
 • Je hebt ondernemende spirit en gericht op de behoeften van de klant;
 • Je bent resultaat georiënteerd, met een commerciële mentaliteit;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Wat bieden wij?

Als Arcadis bieden wij jou volop de kans om cursussen te volgen en intensief begeleid te worden door ervaren projectmanagers en andere senior collega’s. Dit stelt jou in staat snel stappen te maken. Jij hebt daarbij als drive om efficiënt, slim en expliciet te werken en hebt bij voorkeur kennis van of ervaring met het gebruik van Relatics en/of BIM in projecten. Naast het managen van (deel)projecten wil jij klanten graag adviseren over de beheerste aanpak van projecten. Je ondersteunt hen de implementatie en toepassing van (voor hen) nieuwe processen, contracten of middelen.

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancy-organisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Met de toepassing van onze marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke en duurzame resultaten. Onze missie daarin is: improving quality of life. Daarbij staan duurzaamheid en diversiteit hoog in het vaandel.

Binnen Arcadis is volop ruimte voor vernieuwende ideeën en we bieden goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden om jouw talent ten volste te benutten. Populaire programma’s voor jonge Arcadianen zijn Global Shapers en het Imagineers ontwikkelprogramma. Ook The Young Part, een actieve jongerenvereniging binnen Arcadis, zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project. Lees ook de blogs van jonge Arcadianen over hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Heb je vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Kasper Doppen, Campus Recruiter, via telefoonnummer +31 (0)6 1158 7504  of via kasper.doppen@arcadis.com. Wij ontvangen graag in pdf jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op www.werkenbijarcadis.nl.

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *