Junior Werkvoorbereider/Calculator

Vacature Junior Werkvoorbereider/Calculator

 

Functieomschrijving

Als junior werkvoorbereider/calculator vervul jij bij onze klant een dubbelrol in de voorbereiding van bouwprojecten. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de gehele voorbereiding van het project. Je verzorgt de calculatie van de werken, waarna je de planning opstelt en de benodigde materialen bestelt. Nadat jij alles tot in de puntjes hebt verzorgd, ben je tijdens de uitvoering van het project verantwoordelijk voor het beoordelen en controleren van de werkzaamheden. Bij deze klant krijg jij de kans te werken in een zeer dynamische werkomgeving op het gebied van zowel nieuwbouw als renovatie/onderhoud van woning- en utiliteitsbouw. Ook kan het voorkomen dat je in het kader van duurzaam bouwen werkt aan transformatieprojecten. Aan diversiteit dus geen gebrek!

 

Functie-eisen

  • Je hebt een bouwkundige opleiding afgerond.
  • Je bent een teamspeler die ook zelfstandig uit de voeten kan
  • Je denkt graag mee met de klant, werkt accuraat en bent flexibel.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bezwijkt niet onder druk.

 

Arbeidsvoorwaarden

Omdat jij als werkvoorbereider én calculator een belangrijke schakel bent in de ketting van het bedrijf staat daar natuurlijk ook een passende vergoeding tegenover. Je krijgt deze erkenning in de vorm van een salaris conform de bouw cao maar ook in een zeer dynamische werkkring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Info over het bedrijf

Onze klant is een aannemer met een familiaire werksfeer in de regio Utrecht die zich bezighoudt met zowel nieuwbouw, verbouw en onderhoud van woningen en utiliteitsgebouwen. Dit alles doen zij met de nieuwste technieken maar met de goede oude waarden van weleer; betrouwbaarheid, ondernemerschap, professionalisme en een no-nonsense-mentaliteit staan hier hoog in het vaandel. Duurzaamheid in de breedste zin van het woord vinden zij zeer belangrijk. Hierbij houden zij er rekening mee dat er tijdens het bouwen zo min mogelijk schade aan mens en milieu wordt toegebracht en dat de gebouwen flexibel in te zetten zijn zodat ze langer mee gaan.

 

Contact

Klinkt dit voor jou bekend en ben je benieuwd naar jouw kansen? Neem dan contact op met Hilde Ploeger, Adviseur Bouw bij Continu via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *