Junior Werkvoorbereider (Heijmans)

Junior Werkvoorbereider (Heijmans)

 

Functieomschrijving

Een goed begin is het halve werk, maar half werk is geen goed begin. Als junior werkvoorbereider bouw weet jij dit als geen ander. In deze functie ben jij van essentieel belang voor het goed draaien van het projectteam wat jij ondersteunt op het gebied van onder andere inkoop, planning, werkmethodes, (hulp)constructies, materieelkeuze, logistiek, inrichting bouwplaats en kwaliteit. Daarnaast begeleid je ook kopers met hun keuze omtrent meer- en minderwerk. Op basis van jouw kennis van werkmethoden en uitvoeringsvoorwaarden lever jij een bijdrage aan het beoordelen van offertes en aan contractvorming met onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers en stel jij corrigerende maatregelen voor.

 

Functie-eisen

  • Je hebt een HBO opleiding in een bouwkundige richting gevolgd
  • Je bent bekend met en hebt ervaring met het werken met BIM (Revit)
  • Je bent een teamspeler die ook zelfstandig uit de voeten kan
  • Je bent een doorzetter met uitstekende communicatievaardigheden
  • Je bent bovendien flexibel en stressbestendig

 

Arbeidsvoorwaarden

Naast de uitermate uitdagende en inspirerende werkomgeving krijg je hier ook nog eens de mogelijkheid om je verder te verdiepen in jouw eigen vakgebied door ondersteuning vanuit diverse kennisinstituten zoals de eigen Heijmans Academy en samenwerkingen met Technische Universiteiten. Vanzelfsprekend krijg je ook de beschikking over de juiste faciliteiten om je functie zo goed mogelijk uit te voeren en zijn de randvoorwaarden goed geregeld.

 

Info over het bedrijf

Heijmans is een veelzijdige beursgenoteerde onderneming die internationaal actief is in verschillende disciplines in de bouw. Zij creëren toegevoegde waarde voor hun klanten door extra aandacht te besteden aan duurzaamheid, kwaliteitsverbetering, integrale projecten, winstgevendheid en het sturen op integrale projecten.

 

Contact

Klinkt dit voor jou bekend en ben je benieuwd naar jouw kansen? Neem dan contact op met Hilde Ploeger, Adviseur Bouw bij Continu via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *