Vacature Bouwkundig Starter

Vacature Bouwkundig Starter

 

Functieomschrijving

Ben jij net klaar met jouw hbo-opleiding of universitaire studie richting de bouw en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden als starter? Zoals je wellicht weet is de vraag naar professionals met een afgeronde opleiding richting bouw op dit moment ontzettend hoog en zie je door het grote aanbod van vacatures door de bomen het bos niet meer. Laat dat nou net zijn waar wij jou kunnen helpen. Omdat wij als bemiddelaar van vaste banen vraag en aanbod bij elkaar brengen, weten wij precies wat er in de markt speelt en kunnen wij voor jou die droombaan vinden die aansluit bij jouw wensen. Ben je hier in geïnteresseerd, kom dan eens langs voor een heerlijk kopje koffie (inclusief verrukkelijk Continu-koekje).

 

Functie-eisen

Het enige dat wij van jou ‘eisen’ is dat je (bijna) een opleiding of studie in bouwkundige richting hebt afgerond en dat je even belt om een afspraak in te plannen zodat wij er voor kunnen zorgen dat jij aan tafel komt te zitten met onze adviseur met de meeste kennis van zake in jouw gebied van interesse.

 

Arbeidsvoorwaarden

Juist omdat de vraag naar goede mensen in de bouw op dit moment ontzettend hoog is zijn er op het gebied van arbeidsvoorwaarden uitstekende mogelijkheden. Niet alleen op het gebied van salaris maar vooral ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Zo hebben veel bedrijven een extra budget beschikbaar voor bijscholing en werken zij samen met technische universiteiten om extra in hun personeel te investeren en het kennisniveau hoog te houden en verder uit te breiden.

 

Info over het bedrijf

Heb jij al een idee in wat voor bedrijf jouw talenten en kennis het beste tot zijn recht komen? Kom jij het beste uit de verf bij een grote multinational met een zakelijke sfeer of wil je liever aan de slag bij een klein bedrijf waarbij jij bij wijze van spreken deel uitmaakt van de familie. Ligt jouw passie bij de aannemerij of juist bij de advieskant? Wil je woningen bouwen of ben je meer geïnteresseerd in de utiliteitsbouw? Wij snappen als geen ander dat het door deze uitgebreide keuzemogelijkheden niet makkelijker wordt als starter op de arbeidsmarkt. Vandaar dat we graag met jou in gesprek gaan om eens te sparren over jouw mogelijkheden.

 

Contact

Klinkt dit voor jou bekend en ben je benieuwd naar jouw kansen? Neem dan contact op met Hilde Ploeger, Adviseur Bouw bij Continu via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *