Vacature Junior Uitvoerder Complexe Projecten

Vacature Junior Uitvoerder Complexe Projecten

 

Functieomschrijving

Als ambitieuze junior uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor complexe utiliteitsprojecten waarmee je bouwt aan de toekomst. Jij stuurt met jouw leidinggevende capaciteiten de bouwplaats aan waardoor de medewerkers de juiste kwaliteit leveren en de meest hoogstaande utiliteitsprojecten tot stand komen. In het traject voorafgaand aan het project adviseer jij al over planning, bouwmethodieken, bouwplaats inrichting en logistieke bewegingen. Met jouw oog voor kwaliteit en veiligheid draag jij zorg voor een veilige, gezonde en duurzame werkomgeving voor de mensen op de bouwplaats en in de omgeving. Hierbij signaleer jij zowel kansen als risico’s, verbeteringsmogelijkheden en opties om kosten te besparen. Je bent verantwoordelijk voor de planning van personeel, materiaal en leveranciers. Over de voortgang van het project overleg je regelmatig met de projectleider, bouwplaats medewerkers en overige partners. In de uitvoering van de ambitieuze en vooruitstrevende projecten vertolk jij een sleutelpositie. Een mooie eerste stap in jouw carrière richting een rol van projectleider dus!

 

Functie-eisen

  • Jouw creativiteit in combinatie met resultaatgerichtheid maakt dat geen enkele uitdaging te gek is;
  • Je weet coachend leidinggeven te combineren met een rol als opzichter en planner door jouw praktische instelling en helikopterview. Zo heb jij snel door wanneer je in moet grijpen om vertraging en kostenverhoging te voorkomen;
  • Je hebt een afgeronde bouwkunde opleiding hts niveau;
  • Ten slotte heb jij kennis van en ervaring met het hele MS Office pakket en maak jij nieuwe systemen je snel eigen.

 

Arbeidsvoorwaarden

Om jou aan zich te binden biedt onze opdrachtgever een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden. Om het jou naar de zin te maken willen zij een werkplek creëren waar jij graag wilt zijn. Om samen met jou het ideale carrière pad te creëren hebben zij een mooi starterspakket samengesteld. Zo krijg je een goed salaris inclusief standaard tantième volgens de cao Bouw en Infra, een leaseauto, laptop en mobiele telefoon. Daarnaast bieden zij maar liefst 40(!) vrije dagen waarvan je meer dan de helft zelf in mag vullen. Tevens bieden zij voldoende ontwikkelingsmogelijkheden inclusief de mogelijkheid om door te groeien naar bouwplaatsmanager.

 

Info over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever uit de regio Utrecht kom je te werken bij een collegiale groep mensen die betrokken en loyaal zijn. Zij leveren samen werk waar ze trots op zijn. Bovendien is het een van de meest financieel gezonde familie-bouwbedrijven van Nederland. Zij werken met ruim 250 man aan de mooiste projecten. Met de specialisten die zij in huis hebben streven zij naar continue innovatie en verbetering volgens de nieuwste technieken en methodes en dit allemaal vanuit het LEAN-principe. Voor klanten van bakkerijen tot postdepots zorgen zij bij de bedrijfsruimten voor het beste gebruik van de vloeroppervlakte.

 

Contact

Klinkt dit voor jou bekend en ben je benieuwd naar jouw kansen? Neem dan contact op met Hilde Ploeger, Adviseur Bouw bij Continu via:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *