Vacature Revit talenten gezocht!

Vacature Revit talenten gezocht!

 

Functieomschrijving

Ben jij dat ruwe Revit talent die (bijna) afgestudeerd is in bouwkundige richting die er naar uitkijkt om verantwoordelijk te zijn voor bouwkundig tekenwerk voor elke fase van het ontwerp. Het vertalen van de visie van de architect naar een bouwkundig model is jouw belangrijkste taak. Je verzorgt de transitie van VO naar DO en durft hierbij de verantwoordelijkheid te nemen voor de kwaliteit en technische uitvoerbaarheid van je modellen. Op basis van het ontwerp van de architect ben je virtueel aan het bouwen in BIM. Je streeft dagelijks naar de hoogst haalbare kwaliteit en bent dé schakel tussen ontwerp en uitvoering. Ook heb je affiniteit met automatisering en procesverbetering waarbij je in staat bent innovatieve toepassingen uit te werken.

 

Functie-eisen

Jij weet met jouw Revit modellen de visie van de architect tot leven te wekken. Daarnaast herken jij je in onderstaande punten.

Jij:

  • Hebt minimaal een (bijna) diploma bouwkunde op hbo-niveau;
  • Hebt aantoonbare kennis van en ervaring met Revit;
  • Hebt affiniteit met automatisering en procesverbetering;
  • Je weet van doorzetten en bent communicatief sterk.

 

Arbeidsvoorwaarden

Naast dat je bij een gerenommeerd bureau mag werken aan toonaangevende projecten krijg je bij dit bureau wat arbeidsvoorwaarden betreft een waar totaalpakket met onder andere leuke collega’s, volop ontwikkelingsmogelijkheden, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en last but not least een mooi salaris afhankelijk van ervaring en competenties.

 

Info over het bedrijf

Bij dit bedrijf werken zij met mensen met de ambitie en focus op het realiseren van gebouwen met een maatschappelijke functie. Hierbij wordt gewerkt voor zowel nationale als internationale opdrachtgevers. Men werkt met een hecht team dat op alle fronten het maximale uit de opgave probeert te halen en waarin iedereen een echte bijdrage levert.

De verschillende opgaven strekken zich uit van klein landschappelijk tot complete interieurs van de door ons ontworpen gebouwen. Daarnaast ontwikkelen ze met en voor leveranciers regelmatig nieuwe producten die onze ambities mogelijk maken.

 

Contact

Klinkt dit voor jou bekend en ben je benieuwd naar jouw kansen? Neem dan contact op met Mattijs van Hamersveld, Adviseur Bouw bij Continu via:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *