Arcadis inhousedag 12 en 13 december 2018

Wat ga je doen?

Wat gaan we doen?
Na enkele presentaties, kennis te hebben gemaakt met Arcadianen en speeddates gaan we met de bus naar het Arcadisproject distributiecentrum voor Hoogvliet in Bleiswijk.
Arcadis draagt zorg voor het overall Programmamanagement (planning, budget, risico) en de coördinatie en integratie van alle activiteiten om het distributiecentrum in 2020 in gebruik te kunnen nemen.
Na dit projectbezoek sluiten we de eerste dag af met een drankje en daar zullen collega’s aansluiten, waarmee je in gesprek kan gaan. We overnachten in Rotterdam. De volgende dag starten we met een gezamenlijk ontbijt, waarna er een casestudy op het programma staat. Op ons kantoor in Rotterdam ga je in teams werken aan een probleemstelling.

Deze anderhalve dag wordt donderdag de 13e afgesloten op ons kantoor in Rotterdam met de teampresentatie en een lunch.
Het programma is geheel verzorgd (inclusief overnachting) en start om 8.30 uur vanaf ons kantoor in Rotterdam.

Studenten die deze dag eerder bijwoonden, waren erg positief en gaven aan dat hun verwachtingen waren overtroffen. Daarnaast kregen zij een goede indruk van de werkgebieden en werkzaamheden binnen Arcadis. Ook vonden zij de duur van de inhousedag precies goed en was er in anderhalve dag genoeg ruimte om ervaring op te doen en vragen te stellen. Kortom, de inhousedag wordt beschreven als een echte aanrader!

Kun je niet wachten en ben je benieuwd waartoe deelname aan de inhousedag kan leiden? Lees dan de blogs van onze ambassadeurs Anne Meijer en Janine de Ruiter. Of bekijk de video.

Wat vragen wij?

Wanneer kom je in aanmerking voor de inhousedag?

  • Om deel te nemen aan de inhousedag, dien je een voor onze organisatie passende studieachtergrond te hebben en je op dit moment in de laatste fase van je studie (hbo of wo master) te bevinden. Heb je net je studie afgerond dan ben je ook van harte welkom! Ben je benieuwd met welke opleidingen je bij Arcadis terecht kan? Klik dan hier.
  • Daarnaast is beheersing van de Nederlandse taal een vereiste om de inhousedag goed te kunnen volgen en actief te beleven.

Maar vooral: Je hebt zin in leuke, interessante en actieve dagen, waarbij je spreekwoordelijk in de keuken komt kijken van de in- en externe werkomgeving van Arcadis. Naast dat je kennis gaat maken met Arcadianen, ontmoet je studenten van andere hogescholen en universiteiten waarmee je actief aan de slag gaat met een casestudy.

Let op: voor de Inhousedag kunnen wij maximaal 24 studenten verwelkomen!

Wat bieden wij?

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancy-organisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Met de toepassing van onze marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke resultaten.
Onze missie daarin is: Improving quality of life. Daarbij staan duurzaamheid en inclusiviteit & diversiteit hoog in het vaandel.

Binnen Arcadis is volop ruimte voor vernieuwende ideeën en we bieden goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden alsmede marktconforme arbeidsvoorwaarden. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Heb je vragen?

Je kunt letterlijk laten zien waarom juist jij tijdens deze dag erbij moet zijn! Dit kun je doen door middel van een filmpje in te sturen waarin je jezelf voorstelt. Een brief óf filmpje met CV is verplicht. Indien je via een filmpje wil solliciteren, adviseren wij je om in een worddocument de link van de film te zetten (bijvoorbeeld Youtube) en het document te uploaden bij jouw sollicitatie. Aangezien er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, zijn wij genoodzaakt een selectie te maken. Om die reden behandelen wij jouw aanmelding als een sollicitatie. Geef ook duidelijk aan of en wanneer je op zoek bent naar een afstudeerplek of een baan.

Ben je door een stagiair of Arcadiaan geattendeerd op deze inhousedag, vermeld dan haar of zijn naam in jouw motivatiebrief.

Let op: aanmelden is mogelijk uiterlijk dinsdag 27 november 2018 (12.00 uur).
Uiterlijk dinsdag 5 december zullen wij je laten weten of je daadwerkelijk kunt deelnemen.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met:

Aanmelden kan alleen via de sollicitatiebutton boven- of onderaan deze pagina, niet via de e-mail.

Like ons op Facebook en/of praat mee via Twitter #ihdanl en deel dit bericht middels de share-knoppen onderaan deze vacature.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *