Junior ontwerper wegen

Binnen de adviesgroep Wegen en Railontwerp houden we ons bezig met het realiseren van (internationale) integrale infraprojecten. De projecten lopen vanaf de vroege planfase tot aan de uitvoering, wat de werkzaamheden erg divers maakt. We werken actief aan schetsontwerpen en uitvoeringsontwerpen, maar ook aan vraagspecificaties voor geïntegreerde contracten. Ook besteden we veel aandacht aan processen en ontwikkelingen zoals Systems Engineering, Building Information Modelling (BIM) en andere digitale ontwikkelingen.
Wij zoeken iemand die zich wil ontwikkelen op deze aspecten en wil meedenken bij de uitdagingen van deze tijd. We hebben jouw “out-of-the-box” gedachtegang nodig!

Je begint als ontwerper voor wegen onder de begeleiding van een ervaren ontwerper. Hierbij gebruiken we diverse softwarepakketten zoals Civil 3D, Autocad, MX of Novapoint. Het betreft voornamelijk projecten op het gebied van wegen, maar ook andere infrastructuurprojecten komen aan bod. Daar waar nodig stem je de raakvlakken van je ontwerp af met de andere ontwerpers in Nederland en onze internationale collega’s. De klanten van de adviesgroep zijn Rijkswaterstaat, ProRail, lightrailbedrijven, provincies, gemeenten en aannemers.

Deze startersfunctie bied je veel kansen om door te groeien naar de diverse rollen die wij binnen de projecten hanteren. Wij geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en dat te doen waar je goed in bent. Een training of cursus volgen is daarom een mogelijkheid. Naast persoonlijke ontwikkeling bieden wij ook ruimte om bij te dragen aan diverse thema’s als duurzaamheid, globalisering en digital.

Wat vragen wij?

Je hebt een opleiding op minimaal HBO-niveau in de civiele techniek. Je werkt graag in teamverband en je bezit goede communicatievaardigheden.

Ervaring met ontwerpsoftware zoals CAD, Civil, OpenRoads of Novapoints is een pre.

Tenslotte vragen we uitstekende beheersing van de Nederlandse als ook goede beheersing van de Engelse taal (mondeling en schriftelijk).

Wat bieden wij?

Onze visie is onze passie: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met de klant geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Dag in dag uit. Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team. De mogelijkheid om samen te werken met verschillende (technische) disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis.

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Samen met onze klanten werken we aan uitzonderlijke en duurzame projecten op basis van onze brede marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten. Ook ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & diversiteit.

Binnen Arcadis is volop ruimte voor vernieuwende ideeën en we bieden goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden om jouw talent ten volste te benutten. Populaire programma’s voor jonge Arcadianen zijn Global Shapers en het Imagineers programma. Ook The Young Part, een actieve jongerenvereniging binnen Arcadis, zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project. Lees ook de blogs van jonge Arcadianen over hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Heb je vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Raïscha O’Prinsen, Campus Recruiter, via telefoonnummer +31 (0)6 5073 6808 of via raischa.oprinsen@arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op www.werkenbijarcadis.nl.

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *