(Afstudeer)stage het opstellen van een ontwerphandboek voor watertechnologie

Wat ga je doen?

Binnen de adviesgroep Stedelijk Water & Watertechnologie en specifiek binnen de teams Water Supply & Treatment en Water for Industry doen we veel ontwerpprojecten voor (afval)waterinstallaties. Het team heeft veel ervaring, maar deze ervaring is nog onvoldoende vastgelegd en geborgd. Wij zijn daarom opzoek naar een enthousiast (afstudeer)stagiair(e) die ons gaat helpen bij het vastleggen van deze kennis vastleggen in een “Good Engineering Practice”, wat een naslagwerk moet zijn voor het team en daarbuiten.

Het team Water Supply & Treatment bestaat uit circa 10 medewerkers en het team Water for Industry uit circa 10 medewerkers. Hierbij gaat het om technologen, engineers, contractschrijvers en projectleiders.

Op dit moment zijn wij betrokken bij het ontwerptraject van het afvalwatersysteem van Zwanenburg, een project waarin gemalen, persleidingen en een afvalwaterzuivering moeten worden aangepast, uitgebreid en/of nieuw worden gemaakt. Een dergelijk traject doorlopen we op dit moment ook voor een drinkwaterinstallatie op de Filipijnen, waar een nieuwe drinkwaterproductielocatie wordt ontwikkeld, groter dan enige locatie in Nederland.
Naast deze publieke projecten doen we ook dergelijke activiteiten voor de industrie.

Mocht jij opzoek zijn naar een meewerkstage, dan kan jij onder ander je steentje bijdragen in de volgende werkzaamheden:

  • Technisch ontwerpen (2D en 3D)
  • Systems Engineering
  • Engineeren
  • Projectondersteuning

Ben jij enthousiast geraakt? Lees dan snel verder om erachter te komen of jij aan het gewenste profiel voldoet.

Wat vragen wij?

Voor deze stage zoeken wij een enthousiaste stagiair/afstudeerder (HBO/WO)
met een werktuigbouwkundige of civieltechnische achtergrond.

Verder ben je nieuwsgierig naar het hoe en waarom van installaties en/of constructies en bent in staat om middels interviews kennis op te halen bij onze specialisten. Deze kennis kun je vervolgens rangschikken en overzichtelijk rapporteren.

En uiteraard ben jij enthousiast en heb je zin om jouw steentje bij te dragen in een dynamisch team! Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Reageer dan snel!

Wat bieden wij?

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancy-organisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Met de toepassing van onze marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke resultaten. Onze missie daarin is: Improving quality of life. Daarbij staan duurzaamheid en inclusiviteit & diversiteit hoog in het vaandel.

Binnen de verschillende onderdelen van Arcadis bieden wij studenten een kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage of afstudeeropdracht. Jaarlijks kiezen meer dan 150 studenten voor Arcadis. In de meeste gevallen bepalen onze projecten de globale inhoud van de stage dan wel de afstudeeropdracht. Echter de daadwerkelijke invulling van de stage c.q. het afstuderen komt in samenspraak met de student tot stand. Tijdens je stage heb je de mogelijkheid je werk flexibel in te delen, qua locaties en tijden. Daarnaast kun je collega’s leren kennen door bijvoorbeeld deel te nemen aan activiteiten van The Young Part. Goed om te weten dat Arcadis een stagevergoeding verstrekt en veel stagiairs/afstudeerders doorgroeien naar junior posities.

Heb je vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Rosanne Melissen, Campus Recruiter, via telefoonnummer +31 6 11251821of via rosanne.melissen@arcadis.com. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton boven- of onderaan deze pagina, niet via de e-mail.

Om jouw sollicitatie goed te kunnen beoordelen ontvangen wij, in pdf, via de button “direct solliciteren” een recent CV en zien we graag de volgende aspecten terug in je motivatiebrief:
•           reden sollicitatie
•           maximale reisbereidheid
•           beschikbaarheid (aantal uren per week en gewenste startdatum)
•           taalbeheersing

Uitzend- en W&S bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *