Junior civieltechnisch ontwerper openbare ruimte

Wat ga je doen?

Binnen de adviesgroep Urban Development & Real Estate en specifiek binnen ons team Urban Development zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior die als civieltechnisch ontwerper aan de slag gaat met projecten binnen de gebouwde omgeving. Als ontwerper ga jij aan de slag met de uitwerking van allerlei stedelijke, infrastructurele projecten. Dit doe je niet alleen, maar onder begeleiding van een senior ontwerper die je ook zal helpen je technische kennis verder te ontwikkelen. Het ontwerpwerk varieert van het ontwerpen van binnenstedelijke situaties zoals woonstraten, pleinen, parkeervoorzieningen, kortom, alles in de buitenruimten. De ontwerpen stellen wij op met civil3D en we stimuleren je om je daarin te ontwikkelen.

Over ons team waar jij komt te werken:
We willen je graag opnemen in ons team dat werkt vanuit de kantoren in Goes en ’s-Hertogenbosch, waarbij Goes je standplaats zal zijn. Op ons kantoor in Goes werken nu zes mensen die zich naast civieltechnische projecten ook met water gerelateerde projecten bezig houden.
Het team varieert van medioren tot senioren en vormt daarmee een mooie mix van kennis, ervaring en innovatie. De collega’s in het team werken al lang samen aan mooie, diverse projecten, kennen elkaar goed en vormen daarmee een fijn team. Zij werken ook nauw samen met de collega’s van de kantoren ‘s-Hertogenbosch en Rotterdam waar vrijwel alle disciplines van Arcadis vertegenwoordigd zijn. Hierdoor heb je de mogelijkheid om op een nog breder vlak kennis te vergaren en die in je projecten te gebruiken.

Als team verrichten wij projecten van voorbereiding tot en met uitvoering, van klein tot groot waarin alle fases worden doorlopen. Het team houdt zich bezig met onder andere ontwerp inrichting openbare ruimte, advisering rond infra-ontwikkelingen, technische advisering, omgevingsmanagement & communicatie, contractadvisering en detailontwerpen. Daarbij krijgen de geïntegreerde contractvormen en het ontzorgen van opdrachtgevers een steeds belangrijkere rol.
Onze opdrachtgevers zijn gemeentes, provincies, ontwikkelaars, aannemers, onderwijs- en zorginstellingen en industrie.

Een voorbeeldproject is: Bedrijventerrein Souburg II

De gemeente Vlissingen is bezig met de ontwikkeling van het gebied rondom de Buitenhaven. Voor deze ontwikkeling zal de entree vanaf de A58 richting het gebied volledig worden heringericht. Arcadis is hierbij nauw betrokken en heeft voor dit project de engineering gedaan en het contract opgesteld. De taak van de ontwerper in dit project was het stedenbouwkundig plan te vertalen naar een integraal civieltechnisch ontwerp. Dit proces is stapsgewijs doorlopen vanaf schetsontwerp tot en met uitvoeringsontwerp. Enkele onderdelen waren het uitwerken van de voorbelasting, tweestrooksrotonde, fietstunnel, afwatering, hoogtespel, etc.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een collega die aan het volgende voldoet:

  • Afgeronde HTS opleiding civiele techniek.
  • Ervaring met het tekenen in AutoCad.
  • Ervaring met 3D tekenprogramma’s is een pre.
  • Woonachtig/zou willen verhuizen naar Zeeland of west Brabant.
  • Kan goed in teamverband werken.
  • Je bent leergierig.
  • Goede beheersing van Engels in woord en geschrift is een pre.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan nu voor deze unieke uitdaging binnen ons team Urban Development!

Wat bieden wij?

Onze visie is onze passie: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met de klant geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Dag in dag uit. Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team. De mogelijkheid om samen te werken met verschillende (technische) disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis.

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Samen met onze klanten werken we aan uitzonderlijke en duurzame projecten op basis van onze brede marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten. Ook ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & diversiteit.

Binnen Arcadis is volop ruimte voor vernieuwende ideeën en we bieden goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden om jouw talent ten volste te benutten. Populaire programma’s voor jonge Arcadianen zijn Global Shapers en het Imagineers programma. Ook The Young Part, een actieve jongerenvereniging binnen Arcadis, zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project. Lees ook de blogs van jonge Arcadianen over hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Heb je vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Rosanne Melissen, Campus Recruiter, via telefoonnummer +31 (0)6 11251821 of via rosanne.melissen@arcadis.com. Wij ontvangen graag in pdf jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op www.werkenbijarcadis.nl.

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *