Als trainee onderhoud en renovatie in Utrecht

JE LEERT HOE HET WERKT
Je hebt net je studie afgerond, maar bent nog lang niet uitgeleerd. Je hebt een visie van waar je naartoe wilt met je carrièrepad, maar nog geen idee hoe je daar gaat komen. Je bent op zoek naar een traineeship. Klopt dit? Lees dan snel verder!

Tijdens het traineeship binnen onze onderhoud en renovatie tak gaan we samen op zoek naar jouw loopbaanplan. Het eerste deel zal de focus liggen op het vormen van je persoonlijke missie. Wie ben je, waar ben je goed in, waar liggen je ambities en wat heb je nodig om die ambities waar te maken.
Het tweede deel van je traineeship gaan we concreet aan de slag met het opdoen van de technische basis vanwaar je in de toekomst verder kunt bouwen.

Naast concrete ervaring op de werkvloer, loop je ook mee in organisatie brede of externe programma’s zoals het jong talenten programma waar je jezelf echt leert kennen, en denk je mee over strategische vraagstukken in ons Jong Dura Vermeer netwerk.

ONZE AMBITIE. JOUW TALENT.
Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan onze ambitie: binnen 3 jaar een plek in de top 3 van vernieuwers in de bouw. Complexe projecten, werken met nieuwe technologie, innovatief denken… Laat maar zien wat je kan!

WELKOM IN HET TEAM
Je standplaats is ons nieuwe kantoor in Utrecht. Hier werken we in een inspirerende omgeving aan uitdagende onderhouds- en renovatieprojecten, woningbouw en utiliteitsbouw in de regio Midden West Nederland.

Je traineeship doorloop je niet alleen. Naast jouw persoonlijk mentor die het gehele traject aanwezig is, wordt je op de afdelingen ook aangestuurd door een begeleider én je hebt een leuke groep van mede trainees om je heen met wie je intervisie momenten hebt en leuke activiteiten.

DAAROM KIEZEN WE VOOR JOU!
We bieden je veel mogelijkheden, maar verwachten natuurlijk ook iets van je. Zo ben je een enthousiaste en leergierige doorzetter met een kritische werkhouding. Je houdt ervan om te werken in een team en vindt het leuk om bij te dragen aan verbeteren, of die zelfs te initiëren. Daarnaast heb je een proactieve houding en beschik je over goede communicatieve eigenschappen. Verder heb je:

  • Een hbo- of wo opleiding bij voorkeur richting Bouwkunde.
  • Maximaal 2 jaar werkervaring.
  • Pre: je bent in het bezit van een rijbewijs

PRIMA SALARIS EN EXTRA’S
Natuurlijk, je salaris is goed. Maar de extra’s zijn ook oké. De meest waardevolle: je collega’s. Die geven je begeleiding on the job en feedback waarmee je wat kan. Zodat jij je ontwikkelt als een pro. En het andere? Aan alles, van auto, mobiele telefoon, opleiding tot vakantieregeling, wordt gedacht. Net als een goede balans tussen werk en privé.

ZIN OM TE STARTEN?
Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren. Meer informatie over de vacature? Bel recruiter Daniel Brouwer (werkzaam op ma-, di-, do- en vrijdag) op 06-43843566 of kijk op deze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *