Junior 3D-ontwerper waterkeringen/waterveiligheid

Wil jij als 3D-ontwerper je grenzen verleggen en essentiële bijdragen leveren aan grote integrale projecten op het vlak van waterkeringen en waterveiligheid?

Wat ga je doen?

Als junior ontwerper maak jij ontwerpen binnen onze waterveiligheidsprojecten. De werkzaamheden omvatten het maken van dijkontwerpen in AutoCAD en Civil3D en het begeleiden van onze buitenlandse collega’s op onze projecten. Dit betreft studies zoals dijktoetsingen en concrete dijkverbeteringsprojecten. In het ontwerp komen alle aspecten binnen een project samen: onder andere waterveiligheid, waterbeheer, ecologie, beheer en onderhoud, conditionering, en alle raakvlakken ertussen. Dit zorgt voor een dynamisch proces waarin jij, gebruikmakend van een werkmethodiek waarbij in een 3D Bouw Informatie Model (ofwel Building Information Modelling, BIM) integraal wordt samengewerkt door diverse disciplines, een belangrijke rol speelt.

Je werkt voor een breed scala aan publieke en private opdrachtgevers, waarbij het werk voor de aannemerij sterk groeiende is. Enkele spraakmakende projecten waaraan we de laatste tijd werken of gewerkt hebben, zijn:

We hebben een grote groep van bevlogen dijkspecialisten, die in teams zijn verdeeld over de vakgebieden waterbouw en waterkeringen. Je dagelijkse werkomgeving bestaat uit een team van dijkspecialisten, dat zich primair bezighoudt met waterkeringen. Dit team geniet landelijke bekendheid door haar hoge kennisniveau. In het grotere geheel maak je onderdeel uit van de adviesgroep Waterveiligheid van circa 40 mensen. Deze adviesgroep valt onder de divisie Water & Milieu.

Kortom, ben jij de ontwerper die zijn of haar vleugels verder wil uitslaan, word dan onze nieuwe collega!

Wat vragen wij?

Voor deze vacature zoeken wij een junior collega die voldoet aan de volgende eisen:

  • afgeronde mbo en/of hbo-opleiding op het gebied van civiele techniek of waterbouwkunde; geïnteresseerden met een andere relevante studierichting worden ook uitgenodigd om te reageren;
  • 0-3 jaar relevante werkervaring en/of relevante kennis op het gebied van ontwerpen in AutoCAD en Civil3D van waterkeringen is een sterk pre; als je schoolverlater bent en afgestudeerd bent op het gebied van waterkeringen, nodigen wij je zeker ook uit om te solliciteren;
  • kennis van of ervaring met Navisworks, visualisaties, GIS-systemen, BIM, Systems Engineering, databases, programmeren zijn eveneens een pre;
  • klantgericht, ondernemend en praktisch;
  • leergierig, flexibel en zelfstandig, maar wel gericht op samenwerking en het behalen van (gezamenlijk) resultaat binnen en buiten het team;
  • goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden als ook de beheersing van de Nederlandse taal en daarmee in staat om ontwerpen goed onder woorden te brengen in rapporten;
  • goede beheersing van de Engelse taal.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatiebrief!

Wat bieden wij?

Onze visie is onze passie: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met de klant geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Dag in dag uit. Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team. De mogelijkheid om samen te werken met verschillende (technische) disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis.

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Samen met onze klanten werken we aan uitzonderlijke en duurzame projecten op basis van  onze brede marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten. Ook ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & diversiteit.

Binnen Arcadis is volop ruimte voor vernieuwende ideeën en we bieden goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden om jouw talent ten volste te benutten. Populaire programma’s voor jonge Arcadianen zijn Global Shapers en het Imagineers programma. Ook The Young Part, een actieve jongerenvereniging binnen Arcadis, zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project. Lees ook de blogs van jonge Arcadianen over hun dagelijkse werkzaamheden. Zoals de blogs van Jelle van Zuijlen, junior specialist waterkeringen en geotechniek.
Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Heb je vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Rosanne Melissen, Campus Recruiter, via telefoonnummer +31 6 11251821of via rosanne.melissen@arcadis.com. Je kunt je aanmelden via de “sollicitatiebutton” of door een e-mail te sturen.

Uitzend- en W&S bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *