Junior bouwprocesleider

Houd jij diverse contracten op de rails met risico gestuurd contractmanagement?

Wat ga je doen?

Voor de adviesgroep Contractmanagement zijn we op zoek naar een junior bouwprocesleider.

De adviesgroep Contractmanagement bestaat uit een diverse groep betrokken medewerkers. Wij begeleiden de contractvoorbereiding en aanbesteding, het contractmanagement, toetsing en de uitvoeringsbegeleiding voor diverse opdrachtgevers in de publieke sector.
Deze vacature omvat specifiek de bouwprocesleiding voor railprojecten zoals:

In deze rol zorg jij voor de coördinatie van diverse werkzaamheden en contracten. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt van opdrachtnemers die tijdens buitendienststellingen in hetzelfde gebied werken.

Onze toegewijde collega’s zorgen ervoor dat jij de kneepjes van het vak leert. Gezamenlijk coördineer je namens de opdrachtgever de voorbereiding van de realisatie en de realisatie zelf. Jij houdt je tijdens de voorbereidende fase bezig met draaiboekbesprekingen, met name gericht op planning en risicobeheersing van raakvlakken. Daarnaast bent je tijdens de realisatie zelf op locatie aanwezig om alles in goede banen te leiden. Daarbij kijk je over alle contracten en disciplines heen naar procesmatige raakvlakken. In deze veelzijdige rol zit je dus zowel binnen op kantoor als buiten op de projectlocatie zelf.

Wil je weten hoe het is om als junior aan de slag te gaan binnen Arcadis? Lees dan de blogs van onze ambassadeurs.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een collega met interesse in het vakgebied. Je bent coöperatief, toegewijd en stelt de juiste vragen. Verder ben je proactief, herken je raakvlakken en wil je jezelf op een brede manier ontwikkelen. Jouw profiel:

  • Afgeronde technische opleiding op hbo-niveau;
  • Affiniteit met realisatie van infrastructuurprojecten en brede technisch inhoudelijke en procesmatige interesse;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Bereid om ook actief te zijn buiten kantooruren (op realisatiemomenten) en in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij?

Onze visie is onze passie: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met de klant geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Dag in dag uit. Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team. De mogelijkheid om samen te werken met verschillende (technische) disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis.

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Samen met onze klanten werken we aan uitzonderlijke en duurzame projecten op basis van  onze brede marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten. Ook ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & diversiteit.

Binnen Arcadis is volop ruimte voor vernieuwende ideeën en we bieden goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden om jouw talent ten volste te benutten. Populaire programma’s voor jonge Arcadianen zijn Global Shapers en het Imagineers programma. Ook The Young Part, een actieve jongerenvereniging binnen Arcadis, zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project. Lees ook de blogs van jonge Arcadianen over hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Heb je vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Raïscha O’Prinsen, Campus Recruiter, via telefoonnummer +31 (0)6 5073 6808 of via raischa.oprinsen@arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op www.werkenbijarcadis.nl.

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *