Traineeship Client Development

Wij zoeken talenten die bouwen aan onze duurzame toekomst!

Wat ga je doen?

“Najaar 2019: wat gaat de tijd bij Arcadis snel! Wat heb ik veel geleerd. Over Arcadis, over mezelf, over de markt. Wat heb ik veel mensen leren kennen en heb ik in prachtige projecten of programma’s gewerkt. Met mijn mentor ben ik bij klanten geweest en heb ik mijn bijdrage geleverd aan het creëren van een duurzame toekomst.
Met mijn mede-trainees vorm ik een fijne groep waarmee ik masterclasses volg, intervisies ontdek en veel plezier heb binnen dit mooie bedrijf. Inmiddels ben ik erachter welke afdeling het beste bij mij past en ga ik hier met heel veel plezier aan de slag.”

“Tijdens mijn traineeship Client Development bij Arcadis heb ik de mogelijkheid gekregen om op een heel actueel thema, de energietransitie, mij zowel inhoudelijk als commercieel te ontwikkelen. Om goed klantgesprekken te kunnen voeren moet je goed weten wat Arcadis allemaal kan betekenen voor klanten, daarom krijg je alle vrijheid om Arcadis en haar klanten in de volle breedte te leren kennen. Al met al dus een bijzonder leerzame, dynamische maar bovenal leuk traineeship!”

Past dit in jouw toekomstbeeld? Dan zoeken wij jou!

In deze rol help jij de positie en profilering van Arcadis in de markt te versterken op bestaande onderwerpen en op de nieuwste thema’s. Dit doe jij door jouw frisse kijk, ideeën, innovaties en plannen te delen. Ook vervul je een rol in het duurzaamheidsprogramma. Omdat jij centraal gepositioneerd bent in de organisatie heb je snel een groot netwerk, een goed beeld van onze strategie en de mogelijkheid om op verschillende plekken in de organisatie actief te zijn.

In het traineeship dat start in mei 2019 kom je terecht op de afdeling Client Development. Je wordt gekoppeld aan een mentor binnen de sector en groeiprioriteit waar jij affiniteit mee hebt. De actuele groeiprioriteiten zijn digital, strategisch advies, Integrated Capex Solutions, duurzaamheid, energietransitie en klimaatadaptatie. Jij verdiept je hier verder in, ontdekt wat de belangrijkste trends en ontwikkelingen zijn, leert wat onze klanten belangrijk vinden, en helpt ons vernieuwen en innoveren!

Kortom, jij:

  • onderzoekt wat onze klanten drijft;
  • werkt aan business cases en propositieontwikkeling;
  • werkt en doet mee aan het Young Client Development evenement;
  • werkt mee aan offertes en belandt op die manier ook in mooie projecten;
  • neemt deel aan verschillende workshops en masterclasses.

Dit alles in een dynamische omgeving. Elke dag is anders!

Wat vragen wij?

Wij zoeken enthousiaste, leergierige jonge medewerkers. Je hebt een hbo/wo opleiding en maximaal 2 jaar ervaring.
Verder:

  • Heb jij affiniteit met minimaal één van de groeiprioriteiten;
  • Ben jij ondernemend ingesteld en doe je wat je belooft;
  • Beschik jij over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Werk jij gestructureerd en zorgt dat taken die moeten ook uitgevoerd worden;
  • bent in staat zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen (door)groei.

Zie jij jezelf al in deze rol werken? Dan dagen wij je uit om te solliciteren!

Graag ontvangen wij jouw sollicitatie uiterlijk 17 maart.

Wat bieden wij?

Onze visie is onze passie: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met de klant geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Dag in dag uit. Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus team. De mogelijkheid om samen te werken met verschillende (technische) disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis.

Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving. Samen met onze klanten werken we aan uitzonderlijke en duurzame projecten op basis van  onze brede marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten. Ook ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & diversiteit.

Binnen Arcadis is volop ruimte voor vernieuwende ideeën en we bieden goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden om jouw talent ten volste te benutten. Populaire programma’s voor jonge Arcadianen zijn Global Shapers en het Imagineers programma. Ook The Young Part, een actieve jongerenvereniging binnen Arcadis, zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project. Lees ook de blogs van jonge Arcadianen over hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Heb je vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Raïscha O’Prinsen, Campus Recruiter, via telefoonnummer +31 (0)6 5073 6808 of via raischa.oprinsen@arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op www.werkenbijarcadis.nl.

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *