Civiele deeltijdstudenten gezocht!

Wil je graag studeren en werken tegelijk, en je breed ontwikkelen in het spoor of wegen vak?

Wat ga je doen?

De adviesgroep Weg & Rail heeft als hoofdtaak om de ontwerpen van het civiele deel van de wegen en het spoor te maken. Wij zorgen dat de wegen en sporen goed gepositioneerd zijn zodat de gewenste snelheden gereden kunnen worden én de comforteisen van de reizigers worden gehaald. Uiteraard doen we dit niet alleen. Samen met andere disciplines komen we tot een volledig ontwerp.

We werken voor diverse klanten in Nederland (Rijkswaterstaat, Provincies ProRail en de weg- tram- en metrobeheerders, maar ook veelvuldig voor diverse aannemers), maar ook vaak voor buitenlandse spoorbeheerders. We hebben goede connecties met klanten en collega’s uit Engeland, Australië, België en het Midden-Oosten. Naast het ontwerpen voor de spoorbeheerders helpen we ook aannemers met het uitwerken van het voorontwerp via een definitief ontwerp naar een uitvoeringsontwerp.
Naast de harde techniek is er ook veel aandacht voor de processen om tot een goed ontwerp te komen. Daarin komen projectmanagement, tijdmanagement en risicomanagement uiteraard aan bod. Ook zijn we continu bezig om ons ontwerpproces te verbeteren. We werken steeds meer met BIM (Bouwwerk Informatie Model) & System Engineering (SE) en willen dit verder uitwerken in ons ontwerpproces.

De laatste jaren hebben we aan vele toonaangevende projecten mogen meewerken zoals:

In jouw functie leer je het ontwerpproces kennen en doorgronden. Jouw uitdaging wordt om de klantvraag goed te vertalen naar een oplossing. Wat is de vraag achter de vraag die de klant stelt? Hoe pak je het ontwerp op en hoe zorg je voor de integraliteit van het ontwerp? Je werkt hierbij veel samen met nationale en internationale collega’s.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit:

  • Maken van spoor en wegontwerpen;
  • Maken van opname rapportages (buiten);
  • Opstellen van contractdocumenten voor diverse contractvormen;
  • Onder begeleiding van een ervaren collega integraal afstemmen van het ontwerp.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste teamplayer die systematisch en accuraat werkt. Je bent klantgericht en kostenbewust. Je vindt het leuk om na te denken over ontwikkelingen in het ontwerpproces en daar een actieve bijdrage aan te leveren. Je volgt de hbo opleiding civiele techniek in deeltijd en daarnaast heb je affiniteit met infrastructuur.

Wat bieden wij?

Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. ‘Improving quality of life’ is wat ons verbindt en inspireert. Onze mensen kijken vanuit verschillende perspectieven, bouwen duurzame relaties op en geven de toekomst vorm. Samen gaan wij de uitdaging aan om onze wereld te verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

Onze cultuur geeft jou de kans om je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitzonderlijke en duurzame projecten. Denk hierbij aan digitaal ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten in de gebouwde en natuurlijke omgeving. Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus en gedreven team. Ook heb je de mogelijkheid om samen te werken met verschillende disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis. Daarnaast ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & diversiteit.

Binnen Arcadis is volop ruimte voor innovatieve ideeën en we bieden goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden om jouw talent ten volste te benutten. Populaire programma’s voor jonge Arcadianen zijn Global Shapers en het Imagineers programma. Ook The Young Part, een actieve jongerenvereniging binnen Arcadis, zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering.

Heb je vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Raïscha O’Prinsen, Campus Recruiter, via telefoonnummer +31 (0)6 5073 6808 of via raischa.oprinsen@arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op www.werkenbijarcadis.nl.

Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *