Meewerkstage assetmanagement

Wil jij alles te weten komen over de wondere wereld van assetmanagement binnen Infrastructuur?

Wat ga je doen?

Arcadis Nederland biedt een meeloopstage aan binnen het team assetmanagement in Rotterdam. Het team is een succesvolle en hechte club die diverse werkzaamheden uitvoert. Deze zijn ten aanzien van het managen van allerlei soorten assets – zowel civiel als ook gebouwen/utiliteitsbouw. De werkzaamheden in het vakgebied lopen sterk uiteen en zijn erg divers. Te denken is aan het uitvoeren van inspecties van infrastructurele werken, en het rapporteren van je bevindingen in een advies naar de opdrachtgever. Maar ook het constructief beoordelen van bestaande constructies is een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers, zowel overheden zoals Rijkswaterstaat, provincies, ministeries, gemeentes, maar ook private partijen zoals vastgoedondernemingen en de aannemerij. Enkele voorbeeldprojecten zijn:

 • Advisering kunstwerken reconstructie Hoevelaken/A1/A28
 • Prestatiecontracten kunstwerken Rijkswaterstaat, natte en droge infra
 • Materiaalonderzoek Suurhoffbrug
 • Onderzoeken en aantonen constructieve veiligheid kunstwerken N243
 • Toestandinspecties stedelijke kades Den Haag

Je rol bij je stage is een volwaardig lid van de diverse projectteams waar je in gaat werken. Je wordt betrokken bij de projecten en daarbij wordt een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel gevraagd. Tijdens je stage krijg je ondersteuning van onze adviseurs, specialisten en projectleiders. Daarbij draag je bij aan het goede resultaat van de projecten en de tevredenheid van onze klanten. Kortom; een erg diverse stage waar je ontzettend veel van leert!

Wat vragen wij?

Jij volgt een opleiding op HBO of WO niveau richting civiele techniek of elektrotechniek.
Verder bezit jij de volgende competenties:

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je kan zelfstandig werken;
 • Je voelt je verantwoordelijk;
 • Je bent een teamspeler die goed communiceert;
 • Je bent flexibel ingesteld en vindt het niet erg om te reizen naar andere kantoren of projectlocaties.

Wat bieden wij?

Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. ‘Improving quality of life‘ is wat ons verbindt en inspireert. Onze mensen kijken vanuit verschillende perspectieven, bouwen duurzame relaties op en geven de toekomst vorm. Samen gaan wij de uitdaging aan om onze wereld te verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid. Daarnaast ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & diversiteit.

Binnen Arcadis bieden wij jou een kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage of afstudeeropdracht. In de meeste gevallen bepalen onze projecten de globale inhoud van jouw stage dan wel afstudeeropdracht. De daadwerkelijke invulling van de stage komt in samenspraak met jou tot stand. Tijdens je stage heb je de mogelijkheid je werk flexibel in te delen qua locaties en tijden. Daarnaast kun je collega’s leren kennen door bijvoorbeeld deel te nemen aan activiteiten van The Young Part. Ook groeien veel stagiairs/afstudeerders door naar een junior positie, en geven we jou een stagevergoeding.

#010onthemove: Eind 2019 verhuist ons kantoor in Rotterdam naar Rotterdam Central District (Delftse Poort). Arrèn van Tienhoven blogt en filmt samen met enkele Arcadianen over de aanstaande verhuizing.

Heb je vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Raïscha O’Prinsen, Campus Recruiter, via telefoonnummer 06-50736808 of via raischa.oprinsen@arcadis.com. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton boven- of onderaan deze pagina, niet via de e-mail.
Om jouw sollicitatie nog beter te kunnen beoordelen ontvangen wij via de button “direct solliciteren” een recent CV en zien we graag de volgende aspecten terug in je motivatiebrief:

 • Reden sollicitatie
 • Maximale reisbereidheid
 • Beschikbaarheid (aantal uren per week en gewenste startdatum)
 • Taalbeheersing

Uitzend- en W&S bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *