Stagiairs en Afstudeerders – Utrecht

KWS heeft uitdagende en veelzijdige projecten waarbij we ruimte creëren voor een goede begeleiding in jouw stage of afstudeeropdracht. Onze enthousiaste en ervaren medewerkers helpen jou aan een gevarieerd takenpakket, gevuld met leerzame werkzaamheden. Bij ons krijg je dé ondersteuning die nodig is om de uitdaging van civiele techniek in de praktijk aan te kunnen. Als stagiair/afstudeerder ervaar je onze prettige werksfeer en bereiden we je voor op het echte werk na je opleiding. Een stage/afstudeerproject waar je iets aan hebt!

https://www.kws.nl/nl/werken-bij-kws/vacatures/detail/stagiairs-en-afstudeerders-utrecht

Stage bij KWS

Locaties

Voor de vestiging Utrecht kan je voor stages/afstudeeropdrachten o.a. worden ingezet op de volgende projecten en locaties:

  • Project HOV dichterswijk te Utrecht
  • Diverse projecten in gemeente de Ronde Venen
  • Project Bisschopsweg te Amersfoort
  • Hemweg te Amsterdam
  • Diverse binnenstedelijke projecten, reconstructies en revitalisaties

Ons bedrijf

KWS Infra Utrecht heeft zich de afgelopen jaren onderscheiden in het uitvoeren van grote en complexe infrastructurele projecten maar ook met bijzondere, kleinschalige werken. Kwalitatief sterke producten, tegen een scherpe prijs en met hoogwaardige service. Uitgevoerd door een gemotiveerd team van ruim 200 ambitieuze, enthousiaste, teamplayers. Zij tonen initiatief en maken elke dag het verschil.

‘De verbindende factor’ is het uitgangspunt. Gemeenschappelijke doelen, krachten bundelen en continu zoeken naar kansen en win-win situaties. Optimistisch en met een hands-on mentaliteit.

De verbinding blijkt ook uit het brede en onderscheidende aanbod. Van schetsontwerp tot gedetailleerd uitvoeringsplan en van realisatie tot beheer en onderhoud. De specialistische onderdelen voegen veel waarde toe, zoals de opsporing van niet gesprongen explosieven en betonverhardingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *