Stage Bouwprojectmanagement

Ben jij op zoek naar een interessante en uitdagende stage op het gebied van Bouwprojectmanagement? Dan is Sweco op zoek naar jou!

‘Ben jij op zoek naar een interessante en uitdagende stage op het gebied van Bouwprojectmanagement? Wil jij weten hoe het is om te werken als Projectmanager bij het grootste advies- en ingenieursbureau van Europa? Reageer dan snel en neem contact met mij op! ‘

Gerwin Slappendel – Projectmanager Bouw

Functieomschrijving

Voor ons team Bouwprojectmanagement & Consultancy in De Bilt zoeken wij een stagiair(e) Dit team begeleidt projecten van initiatief tot realisatie en nazorg. Met aandacht voor een juiste balans tussen wensen van de opdrachtgever en ontwerp, techniek en uitvoering. Daarbij sturen we op geld, tijd, kwaliteit, organisatie, informatie en risico’s. Tot onze opdrachtgevers behoren veelal gemeentes, waterschappen, instellingen, aannemers, woningcorporaties en scholen. Voorbeelden van mooi projecten waar wij aan werken zijn de nieuwbouw van Ambulance- en Politiepost, Brandweerkazerne en gemeente werf in Noord-Holland, de renovatie van een gemeentehuis in Zuid-Holland, de restauratie van een monumentaal museum in provincie Utrecht en de verbouwing van een afdeling Radiologie in een ziekenhuis.

Als stagiair(e) Bouwprojectmanagement werk je samen met een Senior Projectmanager mee aan diverse projecten. Je gaat mee naar klanten, naar de bouw en pakt diverse kantoorwerkzaamheden op. Zo werk je mee aan Plannen van Aanpak, bereid je vergaderingen voor, doe je aan verslaglegging en werk je projectadministratie bij. Zo krijg je een volledig beeld van wat een functie als Projectmanager Bouw bij Sweco inhoudt.

Wij zoeken?

  • Je volgt een relevante HBO/WO-opleiding, bijvoorbeeld Built Environment, Bouwkunde of Technische Bedrijfskunde;
  • Je bent communicatief vaardig, ondernemend en resultaat- en klantgericht;
  • Je werkt graag in teamverband maar kan ook goed zelfstandig werken;
  • Je bent beschikbaar voor een periode van ongeveer 20 weken;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs.

Wij bieden

Bij Sweco werk je mee aan de uitdagingen van onze klanten. Samen met onze klanten ontwerpen en ontwikkelen we de samenlevingen en steden van de toekomst. Je krijgt bij ons de kans om mee te werken aan de meest uitdagende internationale, nationale en regionale projecten. Als de beste begrijpen wat onze klanten nodig hebben blijft de basis van ons succes. Voortdurende professionele ontwikkeling is daarom een vereiste binnen Sweco. Wij zorgen er elke dag voor dat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen. Ons bedrijf bestaat uit nieuwsgierige collega’s die resultaten willen zien, een toegevoegde waarde willen zijn voor klanten en gedreven zijn om echt het verschil te maken. Werken bij Sweco doe je dan ook samen. Samen met klanten, samen met collega’s. Je bent onderdeel van een dynamisch team waarin iedereen meetelt en we betrokken en benaderbaar zijn. Zo is het prettig werken bij én met Sweco.

Als stagiair ontvang je bij Sweco een stagevergoeding van €550,- per maand (op basis van een 40-urige werkweek). Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding indien je niet in het bezit bent van een OV-jaarkaart.

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie middels de button op onze pagina. Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Gerwin Slappendel, Bouwprojectmanager, telefoon +31 88 81 15 16 9 of via gerwin.slappendel@sweco.nl. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Daniëlle Olthof, Campus Recruiter, +31 6 22 21 42 92 of via danielle.olthof@sweco.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *