Stage op Maat – Civiel

Link naar vacature: https://bamcareers.com/nl/jobs/stage-op-maat-civiel-124021/

Wat ga je doen?

Als student wil je je natuurlijk breed oriënteren op het werken in de Infra-sector. Bij BAM krijg jij de ruimte om er achter te komen hoe jij je loopbaan, na het behalen van je studie, wil starten. Is dat als werkvoorbereideruitvoerdermonteur of is het toch de calculatie- & ontwerpfase waar jij energie van krijgt? Tijdens deze periode krijg je de mogelijkheid om daar meer inzicht in te krijgen door mee te werken aan één van onze vele projecten.

Wie zoeken wij?

Jij brengt een frisse wind mee in de organisatie en dat waarderen wij. Daarom krijg jij een stagebegeleider die jou helpt in de ontwikkeling als persoon én als professional. Samen zoeken jullie naar jouw talenten en ambities en werken jullie aan de leerdoelen die je vanuit je opleiding meekrijgt. Ook niet onbelangrijk: bij BAM krijg je een ruime stagevergoeding.
Ben je klaar met je studie, dan kan je bij ons doorstromen in het Technisch Traineeship van BAM Infra. Hierin beoefen je drie verschillende functies in 2 jaar.

Wat bieden wij?

Wij zoeken jou. Tenminste, als jij je herkent in het volgende:
– ik volg een opleiding in de richting van Civiele Techniek op MBO, HBO of WO-niveau
– ik neem initiatief en durf vragen te stellen
– ik ben een echte teamplayer

Over ons

Wie zijn wij?
BAM Infra Nederland is een klantgerichte organisatie die met haar brede expertise en innovatieve werkwijze toegevoegde waarde biedt voor haar opdrachtgevers. Onze integrale en op samenwerking gerichte benadering van infra opgaven stelt ons in staat onze klanten altijd de beste oplossing te bieden. BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van haar medewerkers. BAM Infra Nederland kent een platte organisatiestructuur met vier business units. BAM Infra Multidisciplinaire Contracten is verantwoordelijk voor projecten boven de dertig miljoen euro. BAM Infra Regio’s is actief in de lokale markten. BAM Infra Connect – met onder meer BAM Infra Telecom, BAM Infra Energie & Water en BAM Infra Rail – werkt vooral voor netbeheerders en voor providers en kabelbedrijven. BAM Infraconsult, een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland, bundelt alle kennis en is tevens internationaal actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gouda.

Link naar vacature: https://bamcareers.com/nl/jobs/stage-op-maat-civiel-124021/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *