Vacature (afstudeer) stagiair

Pleijsier Bouw

Pleijsier Bouw werkt landelijk en is de laatste jaren sterk gegroeid in het realiseren en ontwikkelen van bedrijfs- gebouwen, hotels, winkelcomplexen en kantoren. De organisatie kent een platte en open structuur waarbij de uitvoerder en de projectcoördinator rechtstreeks onder de bedrijfsleider staan. Hierdoor is de zelfstandigheid en de verantwoordelijkheid binnen de functies groot en kan iedereen op zijn of haar wijze invulling geven aan de functie. Het resultaat is een dynamische organisatie, waarbinnen mensen zich kunnen ontwikkelen en waarmee prachtige projecten worden gerealiseerd.

Wat kunnen wij jou bieden?

  • Een jonge en energieke werkomgeving.
  • Ambitieuze projecten, bekijk de projecten.
  • De mogelijkheid tot een baan en een Xperience traineeship!

Interesse? Jouw sollicitatie kun je mailen naar info@pleijsierbouw.n

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *