Junior ontwerper civiele techniek

Kom jij ons team in Amsterdam versterken als civieltechnisch ontwerper?

Wat ga je doen?

De wereld van de civiele techniek staat niet stil. We werken online samen in ontwerpen en modellen. Bruggen worden met een 3D-printer gefabriceerd, de toekomstige manier van ontwerpen begint vandaag!

Technologie zorgt ervoor dat de wereld er compleet anders uit gaat zien. Grote kans dat jouw werk onherkenbaar verandert. Banen verdwijnen en er komen nieuwe kansen bij. Hoe die er precies uit gaan zien, is lastig te zeggen. Afwachten is geen optie, als technisch specialist is het belangrijk om jezelf voortdurend te blijven uitvinden. Arcadis bied je alle mogelijkheden. Want we vinden het belangrijk dat jij mee ontwikkelt in de wereld van technologie.
 
Over ons team waar jij komt te werken:
We willen je graag opnemen in ons team dat werkt vanuit kantoor Amsterdam. Hier werken we met een team dat zich bezighoudt met civieltechnische, maar ook water gerelateerde projecten. We pakken projecten integraal aan en als jij bent nog niet uitgeleerd bent en wil nog van alles te weten komen over stedelijke ontwikkeling. Daar hebben wij een oplossing voor! Wij bieden uitdagende projecten voor civieltechnische ontwerpers met ambitie.
 
Het team varieert van junioren tot senioren en vormt daarmee een mooie mix van kennis, ervaring en vernieuwing. De collega’s in het team werken nauw samen aan mooie, diverse projecten, kennen elkaar goed en vormen daarmee een fijn team. Daarnaast werken we ook nauw samen met de collega’s van kantoor Rotterdam, Amersfoort en Assen waar vrijwel alle disciplines van Arcadis vertegenwoordigd zijn. Hierdoor heb je de mogelijkheid om op een nog breder vlak kennis op te doen en die in je projecten toe te passen.

Een aantal projecten zijn:

 1. Grootschalige (bedrijven)terreinen waarbij Arcadis verantwoordelijk is voor de gehele civiele voorbereiding en realisatie van de ondergrondse en bovengrondse infrastructuur.
  1. Schiphol Trade Park
  2. Green Park Aalsmeer
  3. Schiphol Logistics Park
  4. Rijswijk Buiten
 2. Diversen projecten voor onder andere
  1. de gemeente Haarlem,  en  Haarlemmerliede & Spaarnwoude, Den Haag, Groningen en Gooise Meren
  2. Technische Universiteit Delft, Vrije Universiteit Amsterdam
  3. Provincie Friesland, Zuid-Holland en Noord-Holland

Lijkt het jou een mooie uitdaging om een bijdrage te leveren aan deze projecten? Lees dan snel verder of je voldoet aan het gevraagde profiel.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een collega die aan het volgende voldoet:

 • Afgeronde hbo opleiding civiele techniek of een mbo’er met ervaring en ambitie om door te groeien.
 • Ervaring met het tekenen in AutoCad.
 • Ervaring met 3D tekenprogramma’s is een pre.
 • Kan goed in teamverband werken.
 • Je bent leergierig.
 • Goede beheersing van Nederlands in woord en geschrift. Goede beheersing van Engels is een pre.

Ben je enthousiast geraakt en wil je ons team als civieltechnisch ontwerper komen versterken? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet.

Wat bieden wij?

Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. Improving quality of life’ is wat ons verbindt en inspireert. Onze mensen kijken vanuit verschillende perspectieven, bouwen duurzame relaties op en geven de toekomst vorm. Samen gaan wij de uitdaging aan om onze wereld te verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.
 

Onze cultuur geeft jou de kans om je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitzonderlijke en duurzame projecten. Denk hierbij aan digitaal ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten in de gebouwde en natuurlijke omgeving. Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus en gedreven team. Ook heb je de mogelijkheid om samen te werken met verschillende disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis. Daarnaast ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & diversiteit.
 

Binnen Arcadis is volop ruimte voor innovatieve ideeën en we bieden goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden om jouw talent ten volste te benutten. Populaire programma’s voor jonge Arcadianen zijn Global Shapers en het Imagineers programma. Ook The Young Part, een actieve jongerenvereniging binnen Arcadis, zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering.

Over de adviesgroep Integrale Stedelijke Ontwikkeling:
Binnen de adviesgroep verrichten wij projecten van voorbereiding tot en met uitvoering. Het team houdt zich onder andere bezig met advies rond infra-ontwikkelingen, haalbaarheids- en variantenstudies, technische advisering, ontwerp inrichting openbare ruimte, omgevingsmanagement, contractadvisering, detailontwerpen, engineering en beheer & onderhoud in de bebouwde omgeving. Daarbij krijgen de geïntegreerde contractvormen en de complete ontzorging van opdrachtgevers een steeds belangrijkere rol. Onze opdrachtgevers zijn gemeentes, provincies, ontwikkelaars, onderwijs- en zorginstellingen en industrie. Kortom, ons werkgebied ligt tussen de inrit naar de snelweg en de voortuin van de woning.

Heb je vragen?

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Rosanne Melissen, campus recruiter, via telefoonnummer +31 6 11251821of via rosanne.melissen@arcadis.com. Je kunt je aanmelden via de “sollicitatiebutton” of door een e-mail te sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *