Junior assistent projectleider

soliciteer hier: https://vacatures.werkenbijarcadis.nl/vacatures/details/junior-assistent-projectleider-43961/solliciteer/

Ben jij goed in organiseren, heb je affiniteit met engineering en vind je het leuk om een een bijdrage te leveren aan grote spraakmakende infrastructurele projecten? Dan hebben wij dé baan voor jou! Solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?

Zoals je vast gelezen en gehoord hebt in verschillende nieuwsmedia wordt er de komende jaren veel geïnvesteerd in bestaande en nieuwe Infrastructuur. Als Arcadis Nederland zijn we hier nauw bij betrokken. De Nederlandse markt in combinatie met ontwikkelingen in het buitenland geeft ons een goed perspectief voor de toekomst. Binnen onze divisie  Infrastructuur zijn we op zoek naar organisatorisch talent en een enthousiaste teamplayer met affinitiet met voor techniek.

Als assistent projectleider ga je volgens The Arcadis Way een aantal projectleiders ondersteunen op het gebied van de kwaliteit, organisatie, planning en kostenbeheersing. Je wordt voorbereid om in de toekomst je eigen projecten te gaan leiden als projectleider.
Je haalt bij alle betrokken (technische) disciplines de juiste gegevens op, analyseert deze gegevens en geeft prognoses. Daarnaast rapporteer je de bevindingen aan de projectleider en opdrachtgever en initieer je eventueel corrigerende maatregelen. Je bent de spin in het web van de projecten waar jij mee aan de slag gaat.

Voorkomende werkzaamheden zijn:

  • Het ondersteunen van tendertrajecten;
  • Signaleren van knelpunten in de planning;
  • Opstellen van (maandelijkse) rapportages;
  • Bewaken en prognosticeren van kosten;
  • Het signaleren van contractuele afwijkingen.

Als assistent projectleider word je ingezet op diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers, zoals ProRail, Provincies, diverse regionale vervoersbedrijven en aannemers. In deze projectomgeving is methodisch en strategisch denken en werken erg belangrijk.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een teamplayer die klant – en resultaatgericht is. Je vindt het leuk om te plannen en organiseren, en houdt van een dynamische projectomgeving. Je bent goed in overzicht houden en denkt procesmatig. Daarnaast heb je affiniteit met engineering en projectbeheersing.
 
Je bent niet bang om knelpunten en problemen aan te kaarten en deze te zien als uitdagingen. Je bent leergierig en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je wil graag in de toekomst zelfstandig je eigen projecten leiden.

Daarnaast heb je een afgeronde hbo of wo opleiding en affiniteit met techniek.

Wat bieden wij?

Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. ‘Improving quality of life‘ is wat ons verbindt en inspireert. Onze mensen kijken vanuit verschillende perspectieven, bouwen duurzame relaties op en geven de toekomst vorm. Samen gaan wij de uitdaging aan om onze wereld te verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

Onze cultuur geeft jou de kans om je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitzonderlijke en duurzame projecten. Denk hierbij aan digitaal ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten in de gebouwde en natuurlijke omgeving. Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus en gedreven team. Ook heb je de mogelijkheid om samen te werken met verschillende disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis. Daarnaast ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & diversiteit.

Binnen Arcadis is volop ruimte voor innovatieve ideeën en we bieden goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden om jouw talent ten volste te benutten. Populaire programma’s voor jonge Arcadianen zijn Global Shapers en het Imagineers programma. Ook The Young Part, een actieve jongerenvereniging binnen Arcadis, zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering.

Heb je vragen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Aron Kelderman, campus recruiter, via telefoonnummer 06 1190 8932  of via aron.kelderman@arcadis.com. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton boven- of onderaan deze pagina, niet via de e-mail.

soliciteer hier: https://vacatures.werkenbijarcadis.nl/vacatures/details/junior-assistent-projectleider-43961/solliciteer/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *