Elk jaar organiseert de U.T.V. in samenwerking met de HU Instituut Gebouwde Omgeving een introductiekamp. Tijdens dit kamp, waarin gezelligheid en de opleiding centraal zullen staan, maak je kennis met je jaargenoten, ouderejaars studenten en docenten. Het introductiekamp bied om deze reden de ideale gelegenheid om leuke en interessante contacten op te doen, waar je bij de rest van je opleiding profijt van zal hebben. De U.T.V. organiseert iedere dag leuke activiteiten, waarbij integratie het voornaamste doel is. Elke dag zal worden afgesloten met een feest.

Het kamp vindt plaats van 27 augustus tot 31 augustus, tussen de UIT-week en de eerste week van je opleiding. Als je meegaat met dit introductiekamp en lid wordt, is je lidmaatschap voor het eerste jaar helemaal gratis! Lijkt het jou leuk om mee te gaan, vul dan de twee onderstaande formulieren in!

Deze zijn van belang voor de inschrijving voor de U.T.V.. Wil jij ook mee met het introductiekamp? Stuur dan beide formulieren volledig ingevuld naar het adres wat op de formulieren staat vermeld. Is het formulier niet volledig ingevuld, dan kunnen wij deze helaas niet als ingediend rekenen.

Hierbij de brief met de eerste informatie omtrent het introductiekamp:

Informatiebrief introductiekamp 2018-2019

Voor het downloaden van het inschrijfformulier voor het introductiekamp:

Inschrijfformulier Introductiekamp 2018-2019

Voor het downloaden van het inschrijfformulier om lid te worden van de U.T.V.:

Inschrijfformulier Lid U.T.V.

Als je een inschrijfformulier opgestuurd hebt, zal er voortijdig het introductiekamp contact met je opgenomen worden voor de resterende informatie.

Mocht je toch nog vragen hebben, dan kan je altijd mailen naar introkern@gmail.com
Of neem telefonisch contact op, met de voorzitter van het introductiekamp via: 06-15213911