Elk jaar organiseert de U.T.V. een week vol activiteiten om kennis te maken met je jaargenoten,  ouderejaars studenten en docenten van het HU Instituut Design & Engineering. Deze introductieweek  biedt daarmee de ideale gelegenheid om leuke en interessante contacten op te doen, waar je de  rest van je opleiding profijt van zal hebben. Door deze gekke en ook moeilijke tijd hebben wij dit  jaar een introductieweek georganiseerd, waarin wij jullie nog steeds een top tijd willen bezorgen. In  deze week zullen jullie je medestudenten leren kennen en de gezelligheid van de U.T.V. ervaren.

Wanneer?

De introductieweek zal plaatsvinden van 23 t/m 27 augustus, de week voordat het studeren gaat  beginnen.   

Hoe? 

De introductieweek bestaat uit een online en een fysiek deel. Online begint de week met een online rondleiding door de Hogeschool Utrecht. Verder houden we  online activiteiten, zoals quizjes en spellen. Hierin wordt tijd gemaakt voor gezelligheid, zodat jullie je  medestudenten leren kennen, voordat de studie echt gaat beginnen. Bij het fysieke gedeelte zullen we met groepjes op gepaste afstand activiteiten organiseren. Het is  toch fijner om elkaar ook fysiek een keer gezien te hebben en zo ervaar je ook de gezelligheid van de U.T.V. In samenwerken met de Hogeschool Utrecht hebben wij dit idee kunnen realiseren en ervoor gezorgd dat we elkaar op een corona proof en leuke manier leren kennen.    

Wil je meedoen aan deze schittermagische introductieweek? Schrijf je dan in via de Google forms    

Wij hopen jullie allemaal te zien en te spreken tijdens onze introductieweek en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij!    

Mocht je toch nog twijfels hebben of willen je ouders nog meer weten? Dan kan je altijd mailen naar introkern@gmail.com. Ook kun je telefonisch contact opnemen met onze contactpersoon, Kyra Walstijn (06-30485522).